Τρόπος Ζωής

Η τελευταία επιθυμία της Ραφαέλας Πιτσικάλη που «έσβησε» από καρκίνο

Ως τελευταία επιθυμία της Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία έχασε την μάχη με την σπάνια μορφή καρκίνου, ήταν η ενίσχυση του Make – A – Wish, ώστε να συνεχίσει το έργο του.

Η οικογένεια της Ραφαέλας Πιτσικάλη, σε ανακοίνωση της, ζητά να εκπληρωθεί η επιθυμία της κόρης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί η αδελφή της Ραφαέλας: «Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν»

Αντί για στέφανα, η οικογένεια της Ραφαέλας Πιτσικάλη θα ήθελε να γίνουν δωρεές με σκοπό να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της Ραφαέλας Πιτσικάλη

«Η Ραφαέλα ήξερε να μάχεται, να χαμογελά και να ονειρεύεται. Ήξερε, επίσης, να δίνει δύναμη σε άλλα παιδιά και νέους που αγωνίζονται απέναντι σε σκληρές και άνισες μάχες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπόρα είναι, θα περάσει», έλεγε. Και πέρασε. Η Ραφαέλα πέρασε για πάντα στο φως. Νίκησε. Γιατί θα είναι πάντα εδώ μαζί σας. Μαζί ΜΑΣ. Εμείς, οι γονείς και τα αδέρφια της, θα ακολουθήσουμε όλες τις επιθυμίες της όπως φρόντισε με λεπτομέρεια να μας τις περιγράψει.

Η Ραφαέλα θέλει να συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκπλήρωση της ευχής της ήταν ένα ουράνιο τόξο μέσα στην καταιγίδα της. Αντί στεφάνων, παρακαλεί να γίνουν δωρεές με σκοπό την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Αντιπροσωπεία του Κάνε-Μια-Ευχή θα παρευρεθεί στην τελετή αποχαιρετισμού, ενώ όποιος θέλει να ενισχύσει τον σκοπό του Οργανισμού μπορεί να επικοινωνήσει στο 210 9637660 (εναλλακτικά: 6937 038414)».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button