ΕνημέρωσηΟικονομία

Τo BCA στο BTPF – Business Travel Professionals Forum – Το σημαντικότερο ξενοδοχειακό B2B event

Το BCA συμμετείχε, με μεγάλη επιτυχία, στο πιο σημαντικό εταιρικό B2B event στην Ελλάδα, στο Business Travel Professionals Forum (BTFP).

Το BTFP είναι, από το 2013, θεσμός στον ξενοδοχειακό χώρο και φέρνει σε επαφή τους καλύτερους με τους… καλύτερους! Τα ηγετικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της χώρας μας έχουν την ευκαιρία να συνομιλούν και να κλείνουν συμφωνίες με τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες, Travel Agents και Tour Operators από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος το Business Travel Professionals Forum διοργανώθηκε από τη SWOT | Hospitality, το διήμερο 25 – 26 Νοεμβρίου 2021, στο Grant Hyatt.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, το Τμήμα Ξενοδοχειακού Management του BCA College συμμετείχε με πολυμελή ομάδα φοιτητών του, στους οποίους ανατέθηκαν δύο νευραλγικές υπηρεσίες: η υποδοχή των καλεσμένων και η γραμματειακή υποστήριξη. Οι γνώσεις και ο επαγγελματισμός των φοιτητών άφησαν, και αυτή τη φορά, εξαιρετικές εντυπώσεις σε διοργανωτές και επισκέπτες.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger