Τρόπος Ζωής

Θέλει ξανά τον Όστιν Μπάτλερ ως Elvis στην ταινία για τον Bob Dylan – Galaksias Portal News

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα ήθελε τον συμπρωταγωνιστή του, Όστιν Μπάτλερ να ενσαρκώσει ξανά τον θρυλικό Elvis Presley στη νέα του ταινία για τον Bob Dylan. 

Οι 2 γνωστοί ηθοποιοί Τιμοτέ Σαλαμέ και Όστιν Μπάτλερ οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Dune: Part Two» που ήδη προβάλλεται στους κινηματογράφους, σε συνέντευξή τους στο NME, μίλησαν για τους ρόλους που υποδύθηκαν ως είδωλα της αμερικανικής μουσικής (Bob Dylan και Elvis Presley αντίστοιχα) και αναφέρθηκαν στην πιθανότητα να υπάρχει ένα κοινό σύμπαν μεταξύ των δύο ταινιών.

Για τη νέα ταινία «A Complete Unknown» που είναι βασισμένη στον κορυφαίο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Μπομπ Ντίλαν τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί ο Timothée Chalamet, ο ίδιος δήλωσε πως συνεχώς παίρνει συμβουλές από τον Μπάτλερ για το πως να προσεγγίσει υποκριτικά μία τόσο θρυλική προσωπικότητα.

Υπενθυμίζεται πως ο Austin Butler, πρωταγωνίστησε (με μεγάλη επιτυχία όπως σημειώθηκε) ως Έλβις Πρέσλεϊ στην ταινία του 2022, “Elvis” μαζί με τον Tom Hanks.

«Ανυπομονώ για αυτήν την ταινία» είπε ο Austin Butler. «Μακάρι να μπορούσα να είμαι στα γυρίσματα κάθε μέρα για να παρακολουθώ απλώς τη μαγεία να συμβαίνει» πρόσθεσε.

«Μακάρι να ήσουν στην ταινία » απάντησε ο Timothée Chalamet. «Υπάρχει ένας χαρακτήρας του Έλβις στη βιογραφική ταινία για τον Τζόνι Κας, «Walk The Line» . Είναι πολύ σύντομος, αλλά θα ήθελα να μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα μουσικό κινηματογραφικό σύμπαν» ανέφερε.

To άρθρο Τιμοτέ Σαλαμέ: Θέλει ξανά τον Όστιν Μπάτλερ ως Elvis στην ταινία για τον Bob Dylan δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button