ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Μοναδικό πρόβλημα ο Πάρντο – Galaksias Portal News

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (Παρασκευή 8/3) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 10/3, 21:00), το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ταχύτητες, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τον Άκη Μάντζιο να έχει μία και μοναδική απουσία, αυτή του Ρουμπέν Πάρντο που συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Σάββατο, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο» ολοκληρώνεται η προετοιμασία και ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για την Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, με αφορμή την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των Play Off λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας για τα ημιτελικά του UEFA Nations League με αντίπαλο το Καζακστάν, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Μπότεφ Πλόβντιβ. Η αναμέτρηση με την βουλγαρική ομάδα θα γίνει το Σάββατο 23 Μαρτίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button