ΑθλητικάΕνημέρωση

Το υπουργείο εσωτερικών ψάχνει τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ που έπαιξαν ξύλο με τους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε – Galaksias Portal News

Το απίστευτο ξύλο μεταξύ οπαδών της Τραμπζονσπόρ και ποδοσφαιριστών της Φενέρμπαχτσε προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης στην Τουρκία.

Σκηνές… χάους εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Τραπεζούντας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Φενερμπαχτσέ, καθώς εκατοντάδες οπαδοί των γηπεδούχων μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο κι επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ της φιλοξενούμενης ομάδας,

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε «απάντησαν» απ’ την πλευρά τους προς τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ που τους επιτέθηκαν, με χτυπήματα, κλωτσιές και γροθιές και για πολλά λεπτά το γήπεδο μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης, με τους αστυνομικούς και τους σεκιούριτι να παρεμβαίνουν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνοδεύσουν την αποστολή της «Φενέρ» στα αποδυτήρια.

Τα θλιβερά επεισόδια στην Τραπεζούντα προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, με τον υπουργό εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια, να ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την ταυτοποίηση των οπαδών που έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο.

“Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε που διεξήχθη σήμερα το βράδυ, ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες ταυτοποίησης των οπαδών που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έρευνα για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα.

Ο αθλητισμός είναι, πρώτα απ’ όλα, αθλητικό πνεύμα. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό να εκδηλώνεται βία στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις”, ανέφερε ο Τούρκος υπουργός.

To άρθρο Tουρκία: Το υπουργείο εσωτερικών ψάχνει τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ που έπαιξαν ξύλο με τους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button