Επικαιρότητα

Σταμάτησε την νικηφόρα πορεία του Ποσειδώνα ο ΠΑΟΚ Κω! – Galaksias.com

Για την 22η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Κω έβαλε στοπ στο νικηφόρο σερί του Ποσειδώνα Καρπάθου, έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Ο Κεφαλιανός δις, ο Φοσένκα και ο Κόμπος ήταν οι σκόρερ για τους τυπικά γηπεδούχους, για τον Ποσειδώνα μείωσε ο Τσιαβέλης. Μια νίκη που δίνει ψυχολογία στους Κώους ενόψει της συνέχειας αλλά δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, διότι βρίσκονται στην δεύτερη θέση από το τέλος ενώ οκτώ βαθμούς πιο πάνω βρίσκεται η ΑΕ Κατταβίας.

Το παιχνίδι:

Πιο δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΚ Κω στο παιχνίδι, με πίεση ψηλά κατάφερα να ανοίξει τους διαδρόμους και να βρει το γρήγορο γκολ. Στο 11′ ο Κεφαλιανός έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με δυνατό ξερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 43′ ο ίδιος παίκτης τρίπλαρε δυο αμυντικούς και με το αριστερό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Κόμπος στο 59′ έβγαλε την σέντρα με αποδέκτη τον Φονσέκα μέσα στην μικρή περιοχή, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 του ΠΑΟΚ Κω.

Με φάουλ που εκτέλεσε ο Λιούτσι ο Ποσειδώνας έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Κονταντώνης απέκρουσε, ο Τσιαβέλης όμως κυνήγησε την φάση και μείωσε σε 3-1 στο 63′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κομπός με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε την μπάλα στο αριστερό και την έστειλε στο παραθυράκι του Τσεπέλε που δεν μπόρεσε να αντιδράσει για το 4-1.

Με το σκορ να μένει στο 4-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Δημήτρη Ατσικνούδα.

ΠΑΟΚ Κω : (Παναγιώτης Πυλίγκος): Κονταντώνης, Βαϊόπουλος, Αππάς, Κομπός, Μοσομπέκα, Κεφαλιανός (90′ Μανιάς), Ασημάκης, Φονσέκα (82′ Ποδαράς), Ζήκος, Βογιατζή, Καρλιάμπος

Ποσειδών Καρπαθού : Γιάννης Καραμηνάς : Τσεπέλε, Καουκάκης, Κούτουλος, Σπανός Ι, Μουτίδης, Φελλουζής Κ, Λιούτσι, Νασόπουλος (88′ Καραμηνάς) , Μπετσούλας (72′ Φελλουζής Γ), Τσιαβέλης, Ζερβός

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button