ΕνημέρωσηΠολιτική

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματά μας» – Galaksias Portal News

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν ο επόμενος παίκτης της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας απ’ το EURO 2024 και την ήττα της στα πέναλτι απ’ τη Γεωργία στην Τιφλίδα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (26/3). Ο διεθνής μέσος της Χέρτα Βερολίνου, σε μήνυμά του στο Instagram αναφέρθηκε στον πόνο που αισθάνονται όλοι οι παίκτες κι έδωσε μία υπόσχεση για το μέλλον.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη:

«Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή υπάρχουν νίκες και ήττες. Υπάρχουν πάντα και ήττες που πονάνε περισσότερο από άλλες και αφήνουν σημάδια που θα κουβαλάς μαζί σου για πάντα. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο και τα συναισθήματά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να καταλάβει, αν δεν έχει αφήσει ένα όνειρο να ξεφύγει από τα χέρια του. Αλλά στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει αξίες που μας διδάσκουν να μην τα παρατάμε ποτέ και πάντα να μαθαίνουμε μέσα από τις πιο δύσκολες στιγμές μας.

Μία τέτοια στιγμή ήταν εκείνη η νύχτα στη Γεωργία. Αλλά σε στιγμές σαν αυτή μάθαμε να μένουμε ενωμένοι.

Το να φοράω αυτή τη φανέλα είναι ένα όνειρο και μια τεράστια τιμή για μένα. Για το όνειρο αυτό πρέπει να βρούμε την δύναμη να σηκωθούμε και πάλι. Προχωράμε μπροστά. Για εμάς, για εκείνους που πίστεψαν σε εμάς, για τους ανθρώπους μας, για την πατρίδα μας. Για το παιδικό μας όνειρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχη τοποθέτηση έκανε κι ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος έγραψε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ήταν ένα όνειρο που το θέλαμε παρά πολύ… Ένα όνειρο που το είχαμε συζητήσει άπειρες φορές μεταξύ μας. Φτάσαμε τόσο κοντά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ. Μαζί συνεχίζουμε, ενωμένοι όλοι μαζί φίλαθλοι και παίχτες, γιατί αγαπάμε το εθνόσημο».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button