Κόσμος

Για ποτό βγήκαν σε μπαρ της Αθήνας ο Στ. Κασσελάκης με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στο «Kuko’s the bar» στο κέντρο της Αθήνας μαζεύτηκαν το βράδυ της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης με αρκετούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του για ένα χαλαρό ποτό, μετά την ολοκλήρωση του τετραήμερου συνεδρίου του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με την κίνηση του αυτή, θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας και συμφιλίωσης, μετά το γεμάτο ένταση τετραήμερο γι αυτό και με SMS, προς τους βουλευτές του κόμματος, τους προσκάλεσε να πιούν ένα ποτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης σας καλεί για ένα ποτό στο Kuko’s the bar, Καλαμιώτου 4, Αθήνα, απόψε Κυριακή 25/2 στις 20:30. Θα χαρεί πολύ να σας δει από κοντά», έγραφε το sms που έλαβαν οι βουλευτές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος και μίλησε με κόσμο στον prive χώρο του μπαρ, ενώ το παρόν έδωσε και ο σύζυγός του Τάιλερ ΜακΜπεθ.

Στο μπαρ έχουν προσέλθει μέχρι στιγμής οι Δώρα Αυγέρη, Ελενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Χρήστος Γιαννούλης, Σωκράτης Φάμελλος, Πέτρος Παππάς, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Παναγιώτης Ρήγας, Ρένα Δούρου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κυριακή Μάλαμα, Μαρίνα Κοντοτόλη, Καλλιόπη Βέτα, Γιάννης Σαρακιώτης, Θεόφιλος Ξανθοπουλος, Νίνα Κασσιμάτη, Θεοδώρα Τζάκρη, Μερόπη Τζούφη ενώ αναμένονται και άλλοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ανταποκρρίθηκαν στην πρόσκληση Κασσελάκη

 

 

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button