Επικαιρότητα

Με την απειλή μαχαιριού λήστευαν συνομηλίκους τους – Πώς έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ανήλικοι έσπερναν τον τρόμο στο κέντρο του Ηρακλείου: Με την απειλή μαχαιριού λήστευαν συνομηλίκους τους – Πώς έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ (vid)

Οι ανήλικοι δράστες, δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας,  μέσα σε λίγες ημέρες 4 έως 9 Μαρτίου, είχαν διαπράξει, σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις ληστείες και μια απόπειρα…

  • Σπείρα ανηλίκων λήστευε στο κέντρο του Ηρακλείου
  • Με την απειλή μαχαιριού λήστευαν ανήλικους
  • Έστηναν καρτέρι στην Λ. Ικάρου, στην Δουκός Μποφόρ καισ την πλατεία Ελευθερίας
  • Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ δύο 17χρονοι από την Αλβανία και ένας 15χρονος Έλληνας
  • Προβληματισμός στην Κρήτη από την ανήλικη παραβατικότητα

Έσπερναν τον τρόμο ανήλικοι στην καρδιά του Ηρακλείου που έβαζαν στο μάτι συνομηλίκους τους, με τη βία, και κρατώντας μαχαίρι, τους άρπαζαν δίχως κανένα δισταγμό τα χρήματα.

Πρόκειται για τρία παιδιά 15 και 17 ετών, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατηγορούνται για 4 υποθέσεις ληστειών, και βρίσκονται πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

Οι ανήλικοι δράστες, δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας,  μέσα σε λίγες ημέρες 4 έως 9 Μαρτίου, είχαν διαπράξει, σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις ληστείες και μια απόπειρα.. Έβρισκαν ανυποψίαστα θύματα στη πόλη του Ηρακλείου, ακόμα και σε σημεία πολυσύχναστα… Πλατεία Ελευθερίας, Δουκός Μποφόρ, Λεωφόρος Ικάρου ήταν τοποθεσίες – κλειδί για την δράση τους.

Η ανήλικη παραβατικότητα γιγαντώνεται, υποστηρίζουν πολίτες, με τους ίδιους να παροτρύνουν στους γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά τους, δίνοντας έμφαση στη σωστή διαπαιδαγώγηση.

Οι ανήλικοι έχουν συλληφθεί και βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, όπως και οι κηδεμόνες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button