Επικαιρότητα

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης στην πόλη της Κοζάνης -Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, στην πόλη της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος κατήγγειλε ότι, τέλη Νοεμβρίου του 2023, άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του, προσποιούμενο τον λογιστή συγγενικού του προσώπου και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, με το πρόσχημα χορήγησης επιδόματος “MARKET PASS”, έπεισε αυτόν να μεταβεί σε ΑΤΜ στην πόλη της Κοζάνης και να μεταφέρει από το λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των  -4.198,72- ευρώ, σε έτερο τραπεζικό λογαριασμό.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,  διαπιστώθηκε ότι, οι κάτοχοι του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό είναι δύο ημεδαποί, ένας 27χρονος άνδρας και μία 75χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button