Υγεία & Διατροφή

Υπογειωποίηση καλωδίων στη Σιάτιστα – Στον επόμενο ανάδοχο η ανέγερση του Κ.Υ. Σιάτιστας

Ρεπορτάζ: Τάνια Ώττα για το KOZANILIFE.GR:

Όπως μας ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  Βοΐου κ. Γιώργος Μαγιάγκας το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει και η υπογειοποίηση των καλωδιών της ΔΕΗ στη Σιάτιστα , έργο που θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των πολιτών και παράλληλα θα αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης. 

Σε αναμονή, επίσης βρίσκεται η Δημοτική Αρχή του Βοΐου για την ανάθεση της ανέγερσης του νέου κέντρου υγείας στην εταιρεία που είχε αναδειχτεί δεύτερη στο σχετικό διαγωνισμό.

Να θυμίσουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είχε κηρύξει έκπτωτη την ανάδοχο Εργοληπτική Εταιρεία του συγκεκριμένου έργου, καθώς ο ανάδοχος δεν προχώρησε στην  εκτέλεση εργασιών στον τόπο του έργου  και επιπλέον στην ειδική πρόσκληση που του  στάλθηκε για την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών, δεν εκτέλεσε καμία απολύτως εργασία από αυτές που περιγράφονταν λεπτομερώς στην ειδική πρόσκληση.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger