ΕνημέρωσηΟικονομία

Στον Βόλο η 27η «Ημέρα Καριέρας» την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 – Galaksias Portal News

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 27η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο, από την ΔΥΠΑ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, 38221, Βόλος) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην «Ημέρα Καριέρας» θα συμμετάσχουν 40 επιχειρήσεις, που αναζητούν υποψηφίους για περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας, σε μεγάλο εύρος ειδικοτήτων και επιπέδων εκπαίδευσης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΥΠΑ.

Η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ παρέχει τη δυνατότητα σε ανέργους που αναζητούν εργασία, καθώς επίσης σε όσους είναι εργαζόμενοι αλλά ψάχνουν μια καλύτερη δουλειά, να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη πολλών διαφορετικών επιχειρήσεων. Γι’ αυτό το λόγο, οι προσερχόμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να έχουν το βιογραφικό τους σε πολλά αντίτυπα.

Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις και να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και τα στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για όλες τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Ακόμη, όσοι προσέλθουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες της ΔΥΠΑ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και να παρακολουθήσουν δράσεις που διοργανώνουν οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, με συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών.

Όλες οι πληροφορίες για τις δράσεις της ΔΥΠΑ εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ πατήστε εδώ.

To άρθρο ΔΥΠΑ: Στον Βόλο η 27η «Ημέρα Καριέρας» την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button