ΕνημέρωσηΠολιτική

Με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες – Galaksias Portal News

Στην Νίνα Κασιμάτη απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης,  μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη βουλευτή του κόμματος.

Ο Γιάννης Ραγκούσης σε δήλωσή του κατηγορεί την Νίνα Κασιμάτη ότι του επιτέθηκε με χυδαιότητα τονίζοντας ότι τον χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες.

Στην δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρει:

«Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει.

Ο λόγος;

Επειδή ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας – του ανώτατου, εκλεγμένου, καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος – ζήτησα να μάθω την άποψη του Προέδρου για το ενδεχόμενο μη υπερψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου από βουλευτές μας, χωρίς να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιον ή κάποια  βουλευτή.

Τι απαντώ;

Ότι ισχύει απολύτως αυτό είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ :

«Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου.

Μας χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από αυτούς».

Και πράγματι, με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες.

Κατά τα λοιπά, αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος».

Η ανάρτηση Κασιμάτη

Να επισημάνουμε ότι λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία στη Βουλή η Νίνα Κασιμάτη με ανάρτησή της φωτογράφιζε τον Γιάννη Ραγκούση χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

«Το μέλος της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, που παρακαθόταν με τους ακροδεξιούς Βορίδη, Άδωνι, Καρατζαφέρη – και από θέσεις ευθύνης του το ΠΑΣΟΚ πήγε στο 12%, όπως ανάλογα και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 17% – έχει πολύ ελεύθερο χρόνο μετά από τις τελευταίες εκλογές, αλλά και την εσωκομματική ήττα του, για να πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια στο κόμμα μας την ώρα που στόχος μας είναι η επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Από διαρροή (του) στα ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε πως «θέλει να ξέρει» προκαταβολικά τι κυρώσεις θα επιβάλει ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης στους Βουλευτές, που τυχόν καταψηφίσουν σήμερα. Αν εκλεγεί ποτέ Βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε».

To άρθρο Ραγκούσης σε Κασιμάτη: Με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button