ΕνημέρωσηΠολιτική

Άγρια σύγκρουση Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Του έστειλε φιλάκι ο υπουργός Υγείας

«Είστε ο πιο κακός άνθρωπος άνθρωπος στην ελληνική Βουλή» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν είμαι κακός, εσύ είσαι ο πιο διεφθαρμένος άνθρωπος» απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

Αυτά και άλλα πολλά ακούστηκαν στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, εγκαλώντας τον γιατί ο ΕΟΔΥ απουσίασε από την δίκη για τις δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Γεωργιάδης καταλόγισε στον Παύλο Πολάκη ότι «το παίζεις εργατοπατέρας» και είσαι αυτός που στα μεταπολιτευτικά χρονικά απέλυσε δύο υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ (τον κ. Πουλή και την  κυρία Θεοφίλου) «επειδή τους μισείτε. Τόσο κακός είστε» και μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

«Έχεις κατηγορήσει 10 φορές ανθρώπους που η Δικαιοσύνη τους λέει αθώους… Δεν έχετε ίχνος ανθρωπιάς… Δεν έχετε τύψεις για το μίσος που για μένα καταστρέφει ζωές».

Ο Παύλος Πολάκης από την δική του πλευρά απάντησε στον υπουργό με μια μαντινάδα που λέει:

«Ποτέ του χοίρου το μαλλί δεν γίνεται μετάξι και ο μουτζωμένος δεν μπορεί τη μούρη του ν’ αλλάξει» και πρόσθεσε:

«Ναι, είμαι πολύ κακός άνθρωπος, αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν χιλιάδες ασθενείς σε όλη τη χώρα. Εσείς δεν είστε κακός, αλλά διεφθαρμένος. Δεν είστε αθώος, αλλά αρχειοθετημένος. Κάποιοι θα αντέξουμε».

Ο κ. Γεωργιάδης του ανέφερε ότι βγήκε πληρωμές που έκανε ο κ. Πολάκης με εντολή του ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ και πρόσθεσε:

«Αυτός είναι ο αθώος Πολάκης που δεν έχει βάλει το δάκτυλο στο μέλι…» δηλώνοντάς του πως «εγώ έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη που διερευνά αυτή την υπόθεση».

Ο κ. Πολάκης του αντέτεινε ότι «με κατηγορείς ότι τα έχω πιάσει από τον σεκιουριτά του ΚΕΕΛΠΝΟ για να θολώσεις, είναι το γνωστό σου σενάριο. Όμως όταν θα απαγγελθεί κατηγορία για μένα, να πάμε μαζί σε συμβολαιογράφο να υπογράψουμε ότι παραιτούμαστε της παραγραφής και να πάμε στο δικαστήριο κατηγορώντας ο ένας τον άλλον».

Οι τόνοι ανέβηκαν τόσο που ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης για να διακόψει τις αψιμαχίες, έκλεισε το μικρόφωνο ενώ ο υπουργός έστειλε φιλάκι στον κ. Πολάκη αποχωρώντας.

To άρθρο Άγρια σύγκρουση Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Του έστειλε φιλάκι ο υπουργός Υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button