ΕνημέρωσηΠολιτική

Οι προημιτελικοί των Κυπέλλων Ελλάδας και Ισπανίας με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Οι αγώνες των Κυπέλλων Ελλάδας και Ισπανίας και του League Cup Αγγλίας ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας.

Στο Κύπελλο Ελλάδας οι προημιτελικοί είναι διπλοί. Σήμερα, στις 18:00, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Την Τετάρτη, στις 18:00, ο Άρης υποδέχεται τη Νίκη Βόλου και στις 21:00 ξεκινάει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα, στον πρώτο προημιτελικό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας με 0-4 τον Πανσερραϊκό.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, με super αποδόσεις και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο προσφέρεται με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νοκ άουτ οι αγώνες στο Κύπελλο Ισπανίας

Στο Κύπελλο Ισπανίας γίνονται οι νοκ άουτ προημιτελικοί. Σήμερα, στις 22:30, παίζουν η Θέλτα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την Τετάρτη, στις 20:30, παίζουν  η Μαγιόρκα με την Χιρόνα και στις 22:30 η Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Μπαρτσελόνα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Πέμπτη (22:00) με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη.

Για όλα τα παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές με τις καλύτερες αποδόσεις. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή  θέλεις.

Ο αγώνας Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα παίζεται με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στο League Cup Αγγλίας

Στο League Cup της Αγγλίας διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης. Η Τσέλσι υποδέχεται σήμερα (22:00) την Μίντλεσμπρο και για να πάρει την πρόκριση πρέπει να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο ματς. Την Τετάρτη (22:00) παίζουν η Φούλαμ και η Λίβερπουλ. Στην πρώτη αναμέτρησή τους στο Anfield η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1.

Στην Bundesliga, την Τετάρτη, στις 21:30, γίνεται ο εξ αναβολής αγώνας της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου. Μετά την ήττα-σοκ με 0-1 από τη Βέρντερ Βρέμης η Μπάγερν θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να μείνει «ζωντανή» στη μάχη για τον τίτλο.

Με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Μπάγερν-Ουνιόν Βερολίνου.

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και προτεινόμενες αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button