ΕνημέρωσηΠολιτική

«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους αρρώστους και το ΕΣΥ»

Το μήνυμα πως «δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους αρρώστους και το ΕΣΥ» έστειλε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στον απόηχο του σάλου που έχει ξεσπάσει για τη φωτογραφία που δείχνει ασθενή ξαπλωμένο σε καρέκλες του Θεαγενείου Νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας από τον διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγενείου Νοσοκομείου, Δημήτρη Τζιλβέ, που απεικονίζει ασθενή ξαπλωμένο σε καρέκλες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 το πρωί της Δευτέρας (04.03.24), ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για απαράδεκτη εικόνα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ενημερώθηκε πως εκείνη την στιγμή υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια σε άλλο όροφο του νοσοκομείου.

Ο υπουργός ανέφερε ότι ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής διεκδικεί κρεβάτια στον δικό του όροφο και μίλησε για εσωτερική κόντρα μεταξύ των γιατρών.

«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό σχολίασε ότι εικόνες με πολλά ράντζα δεν έχουμε πια, προσθέτοντας ότι ίσως κάποιες φόρες να υπάρχουν, στις εφημερίες στο νοσοκομείο Αττικόν.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button