ΕνημέρωσηΟικονομία

Σοροί τεσσάρων ανθρώπων «γνωστών μεταξύ τους» βρέθηκαν σε σπίτι στο χωριό Νόρφολκ – Galaksias Portal News

Τα πτώματα τεσσάρων ανθρώπων που πιστεύεται ότι είναι γνωστά μεταξύ τους, βρέθηκαν σε ένα ακίνητο σε μια νεόδμητη κατοικία κοντά στο Νόριτς.

Η αστυνομία του Νόρφολκ είπε ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο Allan Bedford Crescent στο Queen’s Hills, Costessey, έξι μίλια βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης Norwich, λίγο πριν τις 7 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού εισέβαλε  η αστυνομία στο εν λόγω ακίνητο, εντόπισε τέσσερα πτώματα εντός του και ακολούθως απέκλεισε την περιοχή.

Οι ντετέκτιβ από την ομάδα έρευνας του Norfolk and Suffolk Major (MIT) διεξάγουν έρευνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομική δύναμη που επιλήφθηκε του συμβάντος, ανέφερε ότι τα τέσσερα άτομα πιστεύεται ότι ήταν γνωστά μεταξύ τους, ενώ διεξάγονται έρευνες για την επίσημη ταυτοποίησή τους.

Στο σημείο διεξάγονται ιατροδικαστικές έρευνες, ενώ οι φωτογραφίες δείχνουν μια λευκή και μια μπλε σκηνή τεκμηρίων που έχει στηθεί έξω από ένα ακίνητο στο κτήμα.

Ο δήμαρχος Gary Blundell, σύμβουλος των Φιλελευθέρων Δημοκρατών για την περιοχή, είπε ότι ολόκληρη η κοινότητα υπέστη «σοκ».

«Είμαι σε σοκ, η γυναίκα μου είναι σε σοκ, είναι ένα πολύ λυπηρό περιστατικό», είπε.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να εξασφαλίσουμε υποστήριξη για άτομα που θα τη χρειαστούν, ίσως σε ένα κοινοτικό κέντρο ή στο σχολείο, για όποιον τη χρειάζεται», ανέφερε ο δήμαρχος για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Το περιστατικό θα διευθετηθεί με την αστυνομία και το Συμβούλιο του Νότιου Νόρφολκ. Έχουμε κοινοτικούς υπεύθυνους που βγαίνουν για να καθίσουν και να ακούσουν τους ανθρώπους, σε ό,τι χρειάζονται. Μπορεί να βγει και ο εφημέριος. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε στο Queen’s Hills. Είναι μια τόσο δεμένη κοινότητα, όλοι γνωρίζουν τους πάντες, και όλοι συνεννοούμαστε όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  Ακούμε για τέτοια πράγματα να συμβαίνουν σε άλλα μέρη – όχι στη μικρή μας αγροτική πόλη. Δεν το περιμένεις καθόλου».

Οι ντόπιοι κατέθεσαν ότι ένα μαχαίρι βρέθηκε σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο σπίτι. Η αστυνομία δεν έχει πει εάν συνδέεται με το περιστατικό. Παράλληλα ένας 32χρονος που μένει σε γειτονικό δρόμο είπε ότι είδε τον κλοιό γύρω στις 8 το πρωί.

«Αυτή είναι μια πολύ ήσυχη γειτονιά και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο εδώ», είπε στη Norwich Evening News.

«Αυτό είναι κάτι σαν αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση, υποθέτω, οπότε φαίνεται πολύ σουρεαλιστικό».

Ένας άλλος ντόπιος είπε στο διαδίκτυο: «Θεέ μου. Αυτό είναι απαίσιο. Ζούσαμε σε αυτό το κτήμα, είναι αποκαρδιωτικό».

Ο επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ Chris Burgess, από τη Μεγάλη Ομάδα Έρευνας, είπε: «Η έρευνά μας βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια και αυτό είναι σαφώς ένα πολύ οδυνηρό και τραγικό περιστατικό. Ενώ παρακολουθούμε μια σειρά από γραμμές έρευνας, αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Κατανοώ ότι η είδηση ​​αυτού του περιστατικού θα είναι συγκλονιστική για την τοπική κοινωνία και μόλις μπορέσουμε θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες».

Οι αστυνομικοί είχαν περιγράψει νωρίτερα ότι κλήθηκαν στο κτήμα για να παρακολουθήσουν ένα «σοβαρό περιστατικό».

Το Queen’s Hills είναι ένα νεόκτιστο συγκρότημα κατοικιών στο δυτικό άκρο του Costessey που δημιουργήθηκε από μια κοινοπραξία μεγάλων κατασκευαστών κατοικιών.

Η κατασκευή ξεκίνησε με την ανάπτυξη το 2006 και τώρα φιλοξενεί περίπου 5.000 άτομα που ζουν σε 2.000 σπίτια.

Ένας κάτοικος είπε ότι η αστυνομία δεν επιτρέπει στους ντόπιους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, αναφέρει το BBC News.

«Ο δρόμος έχει σφραγιστεί με αστυνομική ταινία και δεν μπορείς να κατέβεις εκεί κάτω. Μίλησα με τους αξιωματικούς στον κλοιό και μου είπαν ότι ήταν πιθανό να είναι εκεί για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά δεν θα μου πουν τίποτα περισσότερο από αυτό».

Πηγή: dailymail.com

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button