Τρόπος Ζωής

Φαβορί ο Άρης για την πρόκριση, υποδέχεται τη Νίκη Βόλου – Galaksias Portal News

Ο Άρης και η Νίκη Βόλου κοντράρονται στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία (Cosmote Sport 2, 18:00) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στον Βόλο την επόμενη Τρίτη στις 30/1.

Οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν ως φαβορί στο ματς με την ομάδα της Super League 2 και θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Άρη ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος είχε χτυπήσει στον θώρακα στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, ενώ εκτός είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ για να ξεκουραστεί και ο Νέβεν Τζούρασεκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη στην προηγούμενη φάση, βγάζοντας νοκ άουτ τον Λεβαδειακό, επικρατώντας 1-0 στην εντός έδρας ρεβάνς, μετά το 1-1 στη Βοιωτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα είναι Πέττας και Μπαχανάκ, λόγω τραυματισμού, ο διεθνής Μιράντα και ο Μπουργάνης.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Ναά, Κυριακίδης, Κουτσιμπανάς, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Βουκελάτος, Πολίτης, Κρητικός, Λεονάρντο, Τζιώρας, Μπάλλας.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ΟΦΗ ή τον Παναιτωλικό.

Πιθανές ενδεκάδες

Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φεράρι, Ντουκουρέ, Βερστράτε, Παναγίδης, Φετφατζίδης, Σαβέριο, Ζαμόρα.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κυριακίδης, Αναστασίου, Στίκας, Γαβριηλίδης, Πολίτης, Ανδρέου, Λεονάρντο, Τζιώρας, Κάσσος, Λίταινας.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button