Τρόπος Ζωής

Έχω χάσει δουλειές επειδή είπα πως είναι φίλος μου ο Πέτρος Φιλιππίδης – Galaksias Portal News

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» μίλησε ο Μάνος Ιωάννου και αναφέρθηκε στους ρόλους που τον έχουν κουράσει, τη φιλία με τον Πέτρο Φιλιππίδη που επηρέασε τη δουλειά του και τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή.

Μιλώντας για τους ρόλους που του έχουν δοθεί, ο Μάνος Ιωάννου είπε πως ευχαριστεί πολύ τον Θεό γιατί του έχει φερθεί γενναιόδωρα στην καριέρα του.

«Πάντα μου δίνουν τους ρόλους του πιο ζωηρού, του γκομενιάρη, αλλά μετά από κάποια στιγμή αυτό κουράζει. Δε με θεωρώ ‘ζεν πρεμιέ’, πιο πολύ ‘ζεν κωμίκ’ θα με χαρακτήριζα, είμαι μεγάλος μπαλαφάρας στη ζωή μου».

Σε σχέση με το εάν καβάλησε το καλάμι είπε: «Μπορεί να “καβάλησα το καλάμι” και να μην το έχω καταλάβει. Όταν υπάρχει η αναγνωσιμότητα έχεις μια άλλη αντιμετώπιση που λες ‘αυτό μου αξίζει’. Εννοείται πως έχω σηκώσει το τηλέφωνο και έχω ζητήσει δουλειά».

Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Πριν από κάποια χρόνια ρώτησα την Ελπίδα Νίνου πότε θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και εκείνη μου απάντησε πως δεν πρόκειται να δουλέψω ποτέ μαζί του. Πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη και του ζήτησα να είμαι στην παράσταση ‘Ηλέκτρα’ και έτσι συνεργαστήκαμε. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα τσακωθούμε. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε χρόνια φίλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω τις κατηγορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον άνθρωπο που ξέρω και αγαπώ, θα δούμε τι θα γίνει στο Εφετείο. Ξαφνικά δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας, έχω χάσει δουλειές επειδή είπα πως είναι φίλος μου ο Πέτρος Φιλιππίδης».

Και συνέχισε αναφερόμενος στο #metoo:

«Πού είναι το #metoo αυτήν την στιγμή;. Το “metoo” το παρατράβηξαν με πολύ λάθος ανθρώπους. Ας θυμηθούμε τι κάναμε στα 20 και στα 30 μας και μην βγαίνουμε στα 50 να κατηγορήσουμε άλλους. Σταυρώσαμε τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και ‘καθάρισε’ το θέατρο; Δεν έχω καταλάβει τελικά τι ήθελαν να κάνουν. Είμαι υπέρ στο να γίνονται οι καταγγελίες αλλά με τον σωστό τρόπο».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή είπε πως είναι στα καλύτερά του.
«Η Ξένη διόρθωσε πολλά πράγματα σε εμένα και στη νοοτροπία μου. Έχω ονειρευτεί τον γάμο και να κάνω παιδιά αλλά το πρωί ξυπνάω, τα ξεχνάω και συνεχίζω μια χαρά την ημέρα μου».

To άρθρο Μάνος Ιωάννου: Έχω χάσει δουλειές επειδή είπα πως είναι φίλος μου ο Πέτρος Φιλιππίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button