ΑθλητικάΕνημέρωση

Σήμερα απολογείται ο 50χρονος Κρεοπώλης – Galaksias Portal News

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου συνεχίζονται, στο Μεσολόγγι, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του σήμερα, Δευτέρα (22/1), αναμένεται να απολογηθεί.

Ο κρεοπώλης συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις έρευνες για τον Μπάμπη που τα ίχνη του χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου συμμετέχει ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Ο 50χρονος , που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση θα απολογηθεί σήμερα, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε ΑΤ της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

Άλλο ένα ψέμα, καταρρίφθηκε

Άλλος ένας ισχυρισμός του 50χρονου κρεοπώλη καταρρίφθηκε επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του ως βασικός κατηγορούμενος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν «καθαρές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κρεοπώλης έλεγε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ουσιών αφού άφησε τον Μπάμπη, την ημέρα που ο τελευταίος εξαφανίστηκε, και γι’ αυτό και δεν μπορούσε να θυμηθεί τις κινήσεις που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε.

Αυτός ο ισχυρισμός ωστόσο «πέφτει στο κενό» αφού από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών διαπιστώθηκε πως ήταν «καθαρός».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button