Τρόπος Ζωής

Oι καβγάδες και οι συγκρούσεις μας έχουν μείνει παροιμιώδεις – Galaksias Portal News

“Ο Ανδρέας Βουτσινάς ήταν πολύ δύσκολος” ομολογεί η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Στην γνωριμία και τη συνεργασία με τον Ανδρέα Βουτσινά αναφέρθηκε, από καρδιάς, η Φιλαρέτη Κομνηνού όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ. 

«Είχα γνωρίσει τον Βουτσινά ο οποίος, για όσους δεν τον ξέρουν, ήταν ο απόλυτος μύθος. Έφερνε τον αέρα αυτόν του ανθρώπου που είχε ζήσει στην Αμερική και είχε γνωρίσει όλους τους μεγάλους σταρ.

Γνωρίζοντας λοιπόν τον Βουτσινά, κατά κάποιο τρόπο εξοικειώθηκα με αυτό που λεγόταν σταρ και μύθος. Ύστερα πάνω στη Θεσσαλονίκη είχα δουλέψει με τον Κώστα Καζάκο και την Δέσπω Διαμαντίδου» εξομολογήθηκε, αρχικά η δημοφιλής ηθοποιός.

«Ο Ανδρέας Βουτσινάς ήταν πολύ δύσκολος. Ένα θηρίο το οποίο ήταν πάρα πολύ σκληρό κάποιες στιγμές, δυσβάσταχτα σκληρό και κάποιες άλλες φορές πάρα πολύ τρυφερός.

Τώρα βέβαια το λέμε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, πως οι καβγάδες και οι συγκρούσεις μας έχουν μείνει παροιμιώδεις».

«Θυμάμαι πως μια φορά κάναμε πρόβες για τις Τρωάδες και σε κάποια στιγμή χτυπάω το κεφάλι μου, με παίρνουν τα αίματα και κόβετε το φρύδι μου.

Βέβαια σταμάτησε η πρόβα, με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα και την άλλη μέρα πήγα στην πρόβα ενώ θα μπορούσα να μην είχα πάει λόγω μιας ελαφριάς διάσεισης. «Ωραία, πάμε τη σκηνή της Ανδρομάχης» λέει ο Βουτσινάς.

Έχουν μείνει όλοι, γυρνάνε και με κοιτάνε για να δουν πως θα αντιδράσω, εγώ δε φορούσα μαύρα γυαλιά γιατί η εικόνα μου ήταν αποτροπιαστική. «Α έτσι είσαι, με προκαλείς» σκέφτηκα και του είπα εντάξει, πάμε» τόνισε εν συνεχεία η Φιλαρέτη Κομνηνού στην ΕΡΤ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button