Κόσμος

15 η κλήρωση για το έπαθλο των 10 εκατ. ευρώ – Galaksias.com

Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ διεκδικούν σήμερα οι παίκτες του Eurojackpot, στην πρώτη κατηγορία. Το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας πριν από λίγες ημέρες, με τους Έλληνες να συμμετέχουν στην κλήρωση της περασμένης Παρασκευής για πρώτη φορά. Η συγκεκριμένη κλήρωση ανέδειξε έναν τυχερό κάτοικο Γερμανίας, ο οποίος κέρδισε περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη κλήρωση του Eurojackpot με τη συμμετοχή της χώρας μας θα διεξαχθεί απόψε στις 21:15, με τους Έλληνες παίκτες να καταθέτουν τα δελτία τους αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ έως τις 19:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έπαθλα και οι κληρώσεις

Μετά τη προσθήκη και της Ελλάδας, οι χώρες που παίρνουν μέρος στο Eurojackpot είναι πλέον 19. Το παιχνίδι μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν έως και τα 120 εκατ. ευρώ, μέσα από συνεχόμενα τζακ ποτ. Στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο Eurojackpot υπάρχουν συνολικά 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών, για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού διεξάγονται κάθε Τρίτη στις 21:15, και κάθε Παρασκευή στις 21:00, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Μετά την ολοκλήρωση της κάθε κλήρωσης, οι παίκτες μπορούν να τις παρακολουθούν σε μαγνητοσκόπηση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Eurojackpot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς παίζεται το Eurojackpot

Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Eurojackpot, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στους πάγκους εξυπηρέτησης, καθώς και μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Το δελτίο του Eurojackpot περιέχει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ. Κάθε στήλη περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Στο πρώτο πεδίο, οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς, από το 1 έως το 50, και στο δεύτερο πεδίο τουλάχιστον 2 αριθμούς, από το 1 έως το 12. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο.

Για να κερδίσει κανείς το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει να προβλέψει σωστά πέντε αριθμούς στο πρώτο πεδίο και δύο στο δεύτερο.

18+ επίγειο  |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button