ΕνημέρωσηΠολιτική

Φαβορί ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για επανεκλογή στον δήμο Θεσσαλονίκης – Galaksias Portal News

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας προηγείται και δείχνει φαβορί να επανεκλεγεί σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO. Ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης έρχεται πρώτος με διαφορά…

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό, έχει αέρα στην παράσταση νίκης και κερδίζει σε όλα τα πιθανά ζευγάρια του δεύτερου γύρου. Ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στις επερχόμενες εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO που έγινε τις τελευταίες μέρες. Αυτή δείχνει ότι θα χρειαστεί και δεύτερος γύρος την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της GPO για την voria.gr, ο κ. Ζέρβας φαίνεται ξεκάθαρα πρώτος στις 8 Οκτωβρίου, με ποσοστό όμως που οδηγεί σε επαναληπτικές εκλογές. Προβάδισμα για είσοδο στον δεύτερο γύρο, πάντα με βάση την έρευνα, έχει ο Σπύρος Πέγκας έναντι του Στέλιου Αγγελούδη, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Στα πιθανά δίπολα για τον δεύτερο γύρο, ο κ. Ζέρβας φαίνεται να έχει προβάδισμα τόσο έναντι του κ. Πέγκα όσο και έναντι του κ. Αγγελούδη. Άλλωστε, ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας στην παράσταση νίκης λαμβάνει ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Στην ερώτηση «Αν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, εσείς ποιον από τους παρακάτω είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε για Δήμαρχο;», οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση δίνουν τα εξής ποσοστά:

-Κωνσταντίνος Ζέρβας: 29,4%

-Σπύρος Πέγκας: 17,9%

-Στέλιος Αγγελούδης: 13,8%

-Στέργιος Καλόγηρος: 5,6%

-Βασίλης Τομπουλίδης: 4,9%

-Δρόσος Τσαβλής: 3,2%

-Δημήτρης Ζιαμπάζης: 2,9%

-Ιωάννης Νασιούλας: 2,6%

-Ιωάννης Κουριαννίδης: 2%

-Μαρία Κέκη: 1,7%

-Λευκό/Άκυρο: 1,2%

-Δεν ξέρω/Δεν έχω αποφασίσει: 14,8%.

To άρθρο Δημοσκόπηση GPO: Φαβορί ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για επανεκλογή στον δήμο Θεσσαλονίκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button