ΑθλητικάΕνημέρωση

Φερνάντο Σάντος και Εθνική Πολωνίας εμφανίζονται πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους

Λίγο πριν το “διαζύγιο” εμφανίζονται να βρίσκονται Φερνάντο Σάντος και Εθνική Πολωνίας, σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του πολωνικού Μέσου, «meczyki», ο Φερνάντο Σάντος θα αποτελέσει μέσα στην εβδομάδα παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό, έτσι ώστε να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους

Να αναφέρουμε ότι ο Φερνάντο Σάντος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της πολωνικής Ομοσπονδίας, χωρίς ωστόσο να βγαίνει κάποια είδηση. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά μέσα στην εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία ήττα από την Αλβανία έκανε ακόμη πιο «βαρύ» το κλίμα για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της στις 24 Ιανουαρίου, αλλά για την ώρα έχει την Πολωνία «κολλημένη» στην 4η θέση της βαθμολογίας και δύο βαθμούς πίσω απ’ τις Τσεχία και Μολδαβία.

To άρθρο Φερνάντο Σάντος και Εθνική Πολωνίας εμφανίζονται πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button