Επικαιρότητα

Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να επιτεθούν στον Στέφανο Κασσελάκη με λοστούς – Galaksias.com

Του φώναξαν “σκουπίδι” και τον αποκάλεσαν καταπιεστή.

Κουκουλοφόροι που συμμετείχαν στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο queer ατόμων χθες στη Θεσσαλονίκη, αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Στεφάνου Κασσελάκη, την ώρα που έφτασε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στον κινηματογράφο “Ολύμπιον”. Του φώναξαν “σκουπίδι” και τον αποκάλεσαν καταπιεστή.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια ομάδα των κουκουλοφόρων επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού που βρισκόταν στην είσοδο του κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κράνος που κρατούσε.

Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους για την ομοφοβική επίθεση

Σύμφωνα με το newsit.gr, στο σημείο της επίθεσης στην Αριστοτέλους πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίθεση.

Σε τρεις διαδοχικές στιγμές υπήρξαν εντάσεις με την τελευταία να είναι έξω από το «Ολύμπιον» που βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα αντιεξουσιαστών έφθασε στην είσοδο του «Ολύμπιον» και τον αποδοκίμασε με τον ίδιο να προλαβαίνει να μπει μέσα.

Πριν από λίγο άλλη μία ομάδα αντιεξουσιαστών έφθασε και παρά την ύπαρξη της αστυνομίας πέταξε μπουκάλια προς τις βιτρίνες του «Ολύμπιον».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button