Τρόπος Ζωής

Υπάρχουν στιγμές που έχουμε φτάσει στα όριά μας – Galaksias Portal News

H Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο νέο επεισόδιο για το «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1. Π υπουργός Υγείας και η σύζυγός του αναφέρθηκαν σε επιθέσεις που δέχτηκαν και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν από κοινού για να τις αποκρούσουν.

Μία σπάνια κοινή συνέντευξη παραχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης (21.03.2024) ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου.

Ο υπουργός Υγείας και η σύζυγός του βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, και μέσα σε όλα, μίλησαν για τη γνωριμία τους και τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέσα στα χρόνια.

«Ο Άδωνις δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πολιτικός. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχα σχέση με την πολιτική. Από τη στιγμή που πολιτεύτηκε και είχε αυτή την ανοδική πορεία, η ζωή μας άλλαξε. Εμείς στηρίζουμε την επιλογή του, εφόσον βλέπουμε ότι αυτό που κάνει το αγαπά πολύ, και το κάνει καλά…Είναι συγκρουσιακός. Μέσα στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητούμε για τα πολιτικά, έχουμε ανάγκη αποσυμπίεσης και οι δυο… Υπάρχουν στιγμές που έχουμε έρθει στα όριά μας, όμως μέσα στα χρόνια έχουμε μάθει να το διαχειριζόμαστε», ανέφερε αρχικά η Ευγενία Μανωλίδου, σχολιάζοντας πώς είναι η ζωή με έναν πολιτικό.

«Ό,τι βλέπετε να συμβαίνει με ένταση σε εμένα, μου περνά στο επόμενο δευτερόλεπτο. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι καβγατζής, η φωνή μου είναι λίγο εκνευριστική. Όλα αυτά που βλέπετε είναι ψέματα, στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου συγκρουσιακός, μάλλον συμβιβάζομαι. Τα παιδιά με κάνουν ό,τι θέλουν. Το πάνω χέρι έχει η Ευγενία, κι ευτυχώς εκείνη είναι αυστηρή με τα παιδιά και βάζει όρια, γιατί εγώ με τα όρια δε τα πάω πολύ καλά… Μου είναι εύκολο λοιπόν, όποια ένταση και πολιτική σύγκρουση έχω, να την αφήσω εκτός σπιτιού.

Φωνάζω κυρίως όταν παίζω πρέφα με τους φίλους μου…Η Ευγενία, η πολιτική δεν είναι το αγαπημένο της πεδίο, αν της έλεγα ότι θα εγκαταλείψω την πολιτική θα χαιρόταν πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ υποστηρικτική, εξαιρετική μητέρα. Τη θαμάζω. Όταν τη γνώρισα την ερωτεύτηκα για την ομορφιά της, αλλά σήμερα τη θαυμάζω για όσα έχει καταφέρει», είπε από τη δική του πλευρά ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να αφήνει πίσω του τις εντάσεις των πολιτικών καβγάδων.

Η τηλεόραση και η παύση στη μουσική για την Ευγενία Μανωλίδου

«Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα αναγκαίο διάλειμμα στη ζωή μου. Περνούσα μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου, και όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 την αποδέχτηκα με χαρά. Η βασική μου ενασχόληση με την τηλεόραση διήρκησε 3 χρόνια… Είχε ημερομηνία λήξης αυτό από την αρχή. Είχα διάφορα οικογενειακά θέματα που έπρεπε να τα διαχειριστώ, δεν ήθελα ο Άδωνις να χειρίζεται τα δικά μου θέματα. Δεν ήταν ποτέ όνειρό μου να ασχοληθώ με την τηλεόραση…

Τη μουσική δε την έχω εγκαταλείψει. Έγραφα συμφωνική μουσική, τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό λόγω έλλειψης χρόνου, τη χρησιμοποιώ με άλλο τρόπο, έχει γίνει μια παύση όμως… Στο εξωτερικό ακόμη μου ζητούν να κάνω συναυλίες, αλλά δε μπορώ να αφήσω στη μέση αυτό που έχω ξεκινήσει με την ελληνική αγωγή… Για να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική, μόνο στο εξωτερικό θα μπορούσα να το κάνω…Στην Ελλάδα ενώ και έχω κάνει συζητήσεις, πάντα κάτι χαλάει, λόγω της πολιτικής δραστηριότητας του Άδωνι» εξομολογήθηκε η Ευγενία Μανωλίδου.

«Την έχω φέρει σε πολύ δύσκολη θέση… Θυμάμαι η Ευγενία ετοίμαζε μια συναυλία για την ΕΡΤ, κι εμείς εκείνη την ώρα ενημερωνόμασταν ότι πρέπει να κλείσει η ΕΡΤ… Το χρεώθηκε η Ευγενία. Το να είσαι σύζυγος πολιτικού, πόσω μάλλον δική μου, που είμαι και λίγο φασαριόζος, δεν είναι εύκολη υπόθεση» είπε με τη σειρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Τα ψευδή δημοσιεύματα και οι δύσκολες στιγμές

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Χατζηνικολάου τους ρώτησε για το πως αντιμετώπισαν τα ψευδή δημοσιεύματα που ανέφεραν ξυλοδαρμό της Ευγενίας Μανωλίδου από τον υπουργό Υγείας.

«Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι στην Κηφισιά και μου στείλανε από το γραφείο τύπου μου αυτό το δημοσίευμα. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία. Σε 24 ώρες όλη η Ελλάδα ασχολούνταν με αυτό. Αναγκάστηκε να μιλήσει η Ευγενία. Έχω πολλά ελλατώματα αλλά δε δέρνω», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Γενικώς εγώ δεν απαντώ. Με πήρε ο Άδωνις και μου είπε ότι πρέπει να πω κάτι, γιατί λένε ότι με δέρνει. Εντάξει αηδίες…Η υπόθεση με τη Novartis ήταν πιο άγρια. Αυτό ήταν γελοίο. Η υπόθεση με τη Novartis θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ κακό στην οικογένειά μας, ήταν πολύ άδικο. Πάρα πολύ άδικο» ανέφερε από τη δική της πλευρά η μαέστρος με τον υπουργό υγείας να συμπληρώνει, «Το χειρότερο ήταν να πρέπει να απαντώ στον γιο μου, Περσέα, κι εκείνος να απαντά στους συμμαθητές του… ».

 

Η γνωριμία και ο λόγος που καθυστέρησε ο γάμος τους

«H Ευγενία ήρθε ως μαθήτριά μου στην ελληνική αγωγή… Εγώ είχα πρώην σύζυγο μια εξαιρετική κοπέλα, χωρίσαμε πολύ καλά, εξαιρετικές σχέσεις… Η Ευγενία είχε ένα δύσκολο διαζύγιο που την ταλαιπώρησε αρκετά χρόνια» ανέφερε αρχικά για τη γνωριμία τους ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με τα παιδιά ταλαιπωρηθήκαμε πολύ» σχολίασε η Ευγενία Μανωλίδου για το πως κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτή τη νέα οικογένεια.

«Τα παιδιά εγώ τα γνώρισα πολύ μικρά. Μεταξύ τους δέσανε πάρα πολύ….Δεν ξεχωρίζω τα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της Ευγενίας από τα δικά μας» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου να συμπληρώνει, «O γιος μας Περσέας, ήταν πέντε χρονών όταν παντρευτήκαμε. Ο γάμος ήρθε τόσο αργά γιατί είχαμε κάποια προβλήματα με τον πρώην σύζυγό μου».

 

«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Ήταν δύσκολη στην αρχή» παραδέχτηκε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Για μένα ήταν πιο περίπλοκα τα πράγματα, όταν έχεις παιδιά, σκέφτεσαι πρώτα τα παιδιά. Δεν είχα καμία διάθεση. Ήθελα να ασχοληθώ με τα παιδιά μου, τη δουλειά μου, είχα και τα θέματα με τον πρώην σύζυγό μου… Αυτό που μου άρεσε στον Άδωνι ήταν ότι συζητάγαμε πάρα πολύ, ήμασταν και κοντά στην ηλικία, γιατί με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε αρκετά χρόνια διαφοράς… Δε σκεφτόμουν να κάνω κάποια σοβαρή σχέση… το ένα έφερε το άλλο» εξομολογήθηκε από τη δική της πλευρά η Ευγενία Μανωλίδου.

 

Σε άλλο σημείο, η Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε πως συμβουλεύει τον Άδωνι Γεωργιάδη να μη βγαίνει τόσο συχνά στην τηλεόραση, ενώ για το αν της έχουν λείψει οι συναυλίες, είπε, Δε μου έχουν λείψει οι συναυλίες, μου έχει λείψει η συναναστροφή με την ορχήστρα, η δημιουργία του κομματιού, οι πρόβες. Όμως, αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι η ελληνική αγωγή…».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button