ΑθλητικάΕνημέρωση

Τρομερό γκολ από τον Χατζηθεοδωρίδη! – Galaksias Portal News

O ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του Παναιτωλικού, γα την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο, να επιστρέψει στις νίκες στη Super League κι έτσι να μην αφήσει την ΑΕΚ να του… ξεφύγει.

Στον απόηχο του αποκλεισμού του από τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του Παναιτωλικού για την 24η αγωνιστική στη Super League και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (51 β.) “παρέα” με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Παναιτωλικός προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις (11ος με 19 βαθμούς και στο +3 από την τελευταία θέση).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης

Βοηθοί: Κόλλιας, Μωϋσιάδης

VAR: Μανούχος, Ψαρρής

Τέταρτος: Τσιμεντερίδης

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η προαναγγελία της Super League για το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ έχει 18 διαδοχικές νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό στις αναμετρήσεις τους και στις δύο έδρες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος. Η τελευταία φορά που δεν ηττήθηκε από το Δικέφαλο η ομάδα του Αγρινίου ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2015, όταν οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει στις εννέα τελευταίες επισκέψεις για το πρωτάθλημα και μάλιστα στα έξι από αυτά δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Στις 24 Αυγούστου 2013 ήταν η τελευταία νίκη της ομάδας του Αγρινίου, όταν επικράτησε με 2-0 χάρη σε γκολ του Μπόγιοβιτς και του Μελισσά.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων έγινε στις 4 Ιουνίου 1969 για το Κύπελλο Ελλάδος και ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία.

Λίγα χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 1976 έγινε η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League και ήταν στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΟΚ με τα γκολ των Σαράφη (67’) και Κερμανίδη (85’) έφυγε με τη νίκη. Αυτό συνέβη και την επόμενη σεζόν, όπου ο Κώστας Ορφανός σημείωσε δύο τέρματα για τον ΠΑΟΚ και ο Κώστας Παναϊωάννου ένα για τον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες με 1-0 στο Αγρίνιο, ενώ ακολουθούν με δύο εμφανίσεις το 0-2, το 0-3 και το 1-2. Η μοναδική νίκη του Παναιτωλικού είναι με 2-0 και η μόνη ισοπαλία με 1-1.

13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 7-23”

To άρθρο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-0 LIVE: Τρομερό γκολ από τον Χατζηθεοδωρίδη! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button