ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο 17χρονος Τόμεκ Μπερκιέτα έχει το ταχύτερο σερβίς στο φετινό Grand Slam με 233 χλμ/ώρα – Galaksias Portal News

Ο Τόμεκ Μπερκιέτα έχει πλέον το ταχύτερο σερβίς στο φετινό Australian Open, ρίχνοντας έναν “πύραυλο” 233 χλμ/ώρα, στον αγώνα του για στο πρωτάθλημα Νέων του Grand Slam.

Ο 17χρονος Πολωνός, Τόμεκ Μπερκιέτα, έκανε ένα απίστευτο σερβίς κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου στο Australian Open, στη νίκη του με 7-6(1) 3-6 6-2 επί του Βραζιλιάνου, Ένζο Κόλμαν ντε Φρέιτας.

Ένα σερβίς που κατάφερε να…επιστρέψει ο Βραζιλιάνος, κερδίζοντας μάλιστα τον πόντο αργότερα, όταν ο Μπερκιέτα δεν κατάφερε να περάσει τη μπάλα πάνω από το φιλέ.

Το ταχύτερο σερβίς στους άνδρες στο Melbourne Park φέτος ήταν η προσπάθεια των 231 χλμ/ώρα από τη ρακέτα του Αμερικανού Μπεν Σέλτον στον αγώνα του τρίτου γύρου.

Ο συμπατριώτης του Μπερκιέτα, Χούμπερτ Χούρκατς, ήταν ο δεύτερος ταχύτερος στα 226 χλμ/ώρα στον εναρκτήριο αγώνα του και δήλωσε τη Δευτέρα ότι γνώριζε καλά την ικανότητα του εφήβου.

Για την… ιστορία, ο Αυστραλός -νυν πολιτικός- Σαμ Γκροθ, έχει το ταχύτερο καταγεγραμμένο σερβίς σε επαγγελματικό τουρνουά με 263 χλμ/ώρα στο Busan Open Challenger το 2012.

 

 

To άρθρο Australian Open: Ο 17χρονος Τόμεκ Μπερκιέτα έχει το ταχύτερο σερβίς στο φετινό Grand Slam με 233 χλμ/ώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button