Επικαιρότητα

Με ευρύτατη πλειοψηφία o Γεώργιος Τελώνης ανανέωσε τη θητεία του ως Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Με ευρύτατη πλειοψηφία επανεκλέχτηκε στη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο Γεώργιος Τελώνης, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα,  Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.

Με τον τρόπο αυτό ο γνωστός επιχειρηματίας ανανέωσε τη θητεία του, η οποία χαρακτηρίστηκε ως απολύτως επιτυχημένη από το σύνολο των παρατάξεων και των μελών τους, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο κ. Τελώνης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, έλαβε 35 ψήφους (επί συνόλου 40 ψηφισάντων) ενώ υπήρξαν και 5 λευκά.

Εισηγούμενος την υποψηφιότητα του κ. Τελώνη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του Συμπαραστάτη κατά την προηγούμενη 4ετία, υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία, αλλά και την ουσιαστική προσπάθεια που έγινε προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο κ. Τελώνης, προ της ψηφοφορίας, έκανε λόγο για ένα «μάθημα ζωής» που πήρε τα προηγούμενα χρόνια. «Έχει μια ιδιαίτερη γοητεία να βοηθάς τον συνάνθρωπό σου, όσο μπορείς και όπως μπορείς. Να του προσφέρεις μια επιλογή, μια συμπαράσταση, μια λύση. Να δίνεις μια καθημερινή μάχη για να γίνει καλύτερη, δικαιότερη και αμεσότερη η λειτουργία της δημόσιας διοίκησης και των ιδιωτικών εταιρειών πάσης φύσεως. Μια μάχη για να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι και κυρίως καλύτεροι συνάνθρωποι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ο κ. Τελώνης αφού ευχαρίστησε το Περιφερειακό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη, υπογράμμισε: «Σας διαβεβαιώνω, με αίσθημα ευθύνης, ότι θα κάνω και στη νέα θητεία μου ό,τι καλύτερο και ό,τι περισσότερο μπορώ για να εμπεδωθεί, σε κάθε πολίτη και επαγγελματία, ακόμα πιο στέρεα, το αίσθημα εμπιστοσύνης, δικαιοσύνης και αξιοπιστίας απέναντι στο Κράτος Δικαίου, τη Δημόσια Διοίκηση, τους θεσμούς και τους πάσης φύσεως ιδιωτικούς φορείς. Είναι μια μάχη που δίνεται καθημερινά, αλλά μια μάχη που αξίζει τον κόπο να δίνεις».

Σημειώνεται ότι κατά δήλωση του ιδίου, ο κ. Τελώνης τόνισε πως ούτε κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας πρόκειται να εισπράττει την προβλεπόμενη από το νόμο αντιμισθία, το ποσό της οποίας θα διατεθεί σε κοινωνικούς σκοπούς.

Η εισηγητική τοποθέτηση του Περιφερειάρχη:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button