ΕνημέρωσηΠολιτική

Part Two» στο Λονδίνο και η εντυπωσιακή Zendaya – Galaksias Portal News

Το Λονδίνο φιλοξένησε την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίκουελ «Dune: Part Two», δια χειρός Ντενί Βιλνέβ.

Στο κόκκινο χαλί του Leicester Square Odeon μπροστά σε ένα πλήθος ενθουσιασμένων θαυμαστών, τον Kαναδό σκηνοθέτη πλαισίωναν μεταξύ άλλων οι Τίμοθι Σαλαμέ (Timothée Chalamet), Zendaya, Ρεμπέκα Φέργκιουσον (Rebecca Ferguson), Φλόρενς Πιου (Florence Pugh), Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler) και Λέα Σεϊντού (Léa Seydoux).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια τεράστια ανακούφιση να βγαίνει επιτέλους η ταινία» δήλωσε ο Βιλνέβ στο BBC. Πρόσθεσε ότι θα «τρώει τα νύχια του» μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βραβευμένη ηθοποιός Zendaya ήταν συγκλονιστική αφού εμφανίστηκε με μία εμβληματική δημιουργία του Τιερί Μιγκλέρ από τη συλλογή Maschinenmensch (Άνθρωποι Ρομπότ) που παρουσιάστηκε το 1995. Με τη βοήθεια του διάσημου στυλίστα Λο Ρόουτς (Law Roach) ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό της του οίκου Bulgari ενώ στη συνέχεια φόρεσε επίσης ένα μαύρο vintage φόρεμα του οίκου Μιγκλέρ, σύμφωνα με το Deadline.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο οίκος Mugler μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της εμβληματικής εμφάνισης της πρωταγωνίστριας.

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy) με μία δημιουργία Dior Haute Couture έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο χαλί επιβεβαιώνοντας την παρουσία της στην ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ντέιβ Μπατίστα (Dave Bautista), Κρίστοφερ Γουόκεν (Christopher Walken) και Χαβιέρ Μπαρδέμ (Javier Bardem).

Το «Dune: Part Two» θα εξερευνήσει «το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides(Σαλαμέ), καθώς ενώνεται με την Chani (Zendaya) και τους Fremen, ενώ βρίσκεται σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμετωπίζοντας μια επιλογή μεταξύ της αγάπης της ζωής του και της μοίρας του γνωστού σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button