Υγεία & Διατροφή

«Φέτος μιλάμε για το πώς θα ζήσουμε τη ζωή μας» – Galaksias Portal News

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 2024 και τη νέα οπτική του ταυτότητα παρουσίασε την Τρίτη 2 Απριλίου το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, υποσχόμενο ένα συναρπαστικό καλοκαίρι πολιτισμού.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πειραιώς 260 με αφορμή την ανακοίνωση του προγράμματος, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Κατερίνα Ευαγγελάτου, παρουσία του Προέδρου του Φεστιβάλ Δημήτρη Πασσά και πλήθους κόσμου, έδωσε το στίγμα της φετινής καλλιτεχνικής σεζόν: «Φέτος μιλάμε για το πώς θα ζήσουμε τη ζωή μας, πώς θα αντέξουμε τη ζωή μας. Και μιλάμε με ευγλωττία και θάρρος για ζητήματα που ίσως φαντάζουν ταμπού, όπως ο θάνατος, τα γηρατειά, η μοναξιά. Μιλάμε όμως και για τον έρωτα, τη χαρά της ζωής και της δημιουργίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 93 παραγωγές και τη συμμετοχή περίπου 2.500 καλλιτεχνών από κάθε γωνιά της γης, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου παρουσιάζει φέτος ένα πρόγραμμα πολυφωνικό, μαχητικό, γεμάτο αληθινή ομορφιά, κάτι που αποτυπώνεται και στη νέα οπτική του ταυτότητα, αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας με τη δημιουργική ομάδα των Beetroot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του προγράμματος γιορτάστηκε στον Χώρο Β της Πειραιώς 260, που κατακλύστηκε από καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, φίλους και συνεργάτες του Φεστιβάλ σε ένα μεγάλο πάρτι, με τη Nalyssa Green να χαρίζει στους παρευρισκόμενους ένα djset γεμάτο ζωηρούς ρυθμούς και χορευτική μουσική.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button