ΑθλητικάΕνημέρωση

Τα αδέρφια Χριστοβασίλη έβαλαν πωλητήριο στην ομάδα – Galaksias Portal News

Τέλος εποχής φαίνεται ότι θα έχουμε σύντομα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού τα αδέρφια Χριστοβασίλη ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να παραχωρήσουν την ομάδα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Ο Παναγιώτης και ο Γιάννης Χριστοβασίλης έκαναν επίσημη δήλωση, με την οποία τονίζουν ότι έκλεισε ο κύκλος τους στην ομάδα, μετά και το θάνατο του πατέρα τους και προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα να έχουν αποφασίσει την παραχώρηση της ΠΑΕ στο τέλος της σεζόν.

Η δήλωση των Παναγιώτη και Γιάννη Χριστοβασίλη

«Όταν το 2008 πήραμε την απόφαση να εμπλακούμε στον ΠΑΣ Γιάννινα το όνειρο μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία δεν θα αποτελούσε ασανσέρ μεταξύ της Β’ και Γ’ Εθνικής, και θα αποκτούσε την θέση που της αρμόζει.

Φτιάξαμε μια ομάδα η οποία κέρδισε τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων, κι έγραψε χρυσές σελίδες ποδοσφαιρικής ιστορίας, ταξιδεύοντας στα γήπεδα της Νορβηγίας και της Ολλανδίας, συμμετέχοντας στα play offs του πρωταθλήματος, κυνηγώντας το όνειρο ενός τελικού Κυπέλλου, αγωνιζόμενη για 14 χρόνια στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Για όλα αυτά είμαστε υπερήφανοι.

Τίποτε από τα παραπάνω δεν έγινε εύκολα. Ήταν όλα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, με πολλά εμπόδια, κόντρα σε δυνάμεις που βρίσκονταν απέναντι μας, προωθώντας προσωπικά ή άλλα συμφέροντα. Γι’ αυτό τις πιο πολλές φορές πορευτήκαμε μόνοι μας στηριζόμενοι μόνο στην αγάπη του κόσμου του ΠΑΣ Γιάννινα, γνωρίζοντας πως αυτό ίσως μας οδηγούσε σε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις.

Όπως η ζωή, έτσι και το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους και όταν κλείνει ένας κύκλος πρέπει να αναλογιστούμε τα όσα ζήσαμε, όσα καταφέραμε, όσα μας πλήγωσαν, όσα δεν εκπληρώσαμε, τι χάσαμε και τι κερδίσαμε. Ας μην κρυβόμαστε, η απώλεια του πατέρα μας, η απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, του πιο πετυχημένου προέδρου στην ιστορία της ομάδας, έκανε τα πάντα ακόμα πιο δύσκολα. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τα βήματά του και να συνεχίσουμε το έργο του, δημιουργώντας μια ομάδα που θα έκανε περήφανο τον ίδιο και όλους τους Ηπειρώτες.

Δυστυχώς η σημερινή βαθμολογική μας θέση, δείχνει πως οι προσπάθειές μας δεν έφεραν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε και πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας. Δεν καταφέραμε να συσπειρώσουμε γύρω από την ομάδα όλες εκείνες τις δυνάμεις που σαν μια γροθιά θα δίνανε μαζί μας την μάχη. Πλέον, διαπιστώνουμε πως οι πολλοί δεν είναι δίπλα μας και αυτό μας βαραίνει.

Με απόλυτο σεβασμό στα όσα έχει πετύχει ο αείμνηστος πατέρας μας όλα αυτά τα χρόνια και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα και όλης της Ηπείρου, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Θεωρούμε όμως πως ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα. Παραχωρούμε λοιπόν τον ΠΑΣ σε όποιον μας τον ζητήσει έτσι ώστε να τον οδηγήσει στην επόμενη ημέρα. Εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο, διευκολύνοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος». 

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα: Τα αδέρφια Χριστοβασίλη έβαλαν πωλητήριο στην ομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button