Τρόπος Ζωής

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα του ταινία «BC Project»

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ξεκίνησαν. Το φιλμ έχει προσωρινό τίτλο «BC Project» και θα είναι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πολ Τόμας Άντερσον, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά η DailyMail από τα γυρίσματα της ταινίας, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι αγνώριστος φορώντας τζιν, μεγάλα γυαλιά ηλίου και έναν σκούρο σκούφο. Τα γυρίσματα γίνονται στην πόλη Eureka στη βόρεια Καλιφόρνια.

Αν και λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν αποκαλυφθεί, το «Deadline» ανέφερε πρόσφατα ότι η νέα παραγωγή θα περιλαμβάνει ένα καστ αστέρων μεταξύ των οποίων τον βραβευμένο με Όσκαρ Σον Πεν και την Ρετζίνα Χολ.

Η ταινία διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή σε σενάριο του Άντερσον, ο οποίος είναι και παραγωγός μαζί με τη Σάρα Μέρφι και τον Άνταμ Σόμνερ.

Σύμφωνα με το Variety, ο προϋπολογισμός της νέας παραγωγής φέρεται να αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται ότι η τελευταία ταινία του ο Ντι Κάπριο «Killers of the Flower Moon» είναι υποψήφια σε 11 κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες για την Kαλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία, για τον Β’ Ανδρικό Ρόλο και για την Καλύτερη Σκηνοθεσία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα του ταινία «BC Project» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button