ΑθλητικάΕνημέρωση

«Σημαντικό ντέρμπι, αλλά όχι καθοριστικό» – Galaksias Portal News

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε δηλώσεις αναφορικά με το ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να παίξουν με αυτοπεποίθηση προκειμένου να κερδίσουν.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «μεγάλο» ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Κάρλος Καρβαλιάλ να αναφέρει στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι, πως η αναμέτρηση θα είναι διαφορετική από ότι τα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να δείξει μεγάλη αυτοπεποίθηση και να επικεντρωθούν στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά τα λόγια του Καρβαλιάλ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

«Θα μιλήσω από την πλευρά του Ολυμπιακού. Η διαφορά που έχει αυτό το ντέρμπι με τα προηγούμενα είναι ότι πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Τις δύο προηγούμενες φορές ήρθαμε ισόπαλοι σε δύο πολύ ισορροπημένα παιχνίδια. Περιμένω ξανά ένα παιχνίδι έντονο που θα κριθεί ξανά από τις μικρές λεπτομέρειες. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για το αν θεωρεί «τελικό» το ντέρμπι της Λεωφόρου:

«Όχι, είναι σημαντικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθοριστικό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα».

Για το αν πονοκεφαλιάζει για την ευρωπαική λίστα:

«Υπάρχει ένας πονοκέφαλος με την έννοια πως πρέπει να διαλέξω αυτή τη στιγμή. Όμως πρόκειται για έναν καλό πονοκέφαλο όταν πρόκειται να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές λύσεις. Κακός πονοκέφαλος είναι όταν δεν έχεις λύσεις. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως η ομάδα είναι πιο δυνατή, πιο ανταγωνιστική, έχει περισσότερες λύσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

 

 

 

 

 

To άρθρο Καρβαλιάλ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Σημαντικό ντέρμπι, αλλά όχι καθοριστικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button