ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Μπούκαραν με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο! – Galaksias Portal News

Μια πραγματικά πρωτόγνωρη επιχείρηση διάρρηξης σε κοσμηματοπωλείο, επιχείρησαν να κάνουν επίδοξοι ληστές στο Καπανδρίτι. Σε ένα συμβάν πραγματικά βγαλμένο από ταινία δράσης, οι διαρρήκτες χρησιμοποιώντας μια μπουλντόζα που είχαν κλέψει νωρίτερα, εισέβαλλαν στο εν λόγω κοσμηματοπωλείο γκρεμίζοντας την τζαμαρία της εισόδου.

Πριν “μπουκάρουν” πάντως στο κατάστημα, φρόντισαν να απομακρύνουν με την… βοήθεια της μπουλντόζας,  ένα σταθμευμένο ΙΧ που βρισκόταν έξω από το κοσμηματοπωλείο και τους εμπόδιζε, ενώ στη συνέχεια γκρέμισαν την τζαμαρία της εισόδου με το βαρύ όχημα που είχαν κλέψει νωρίτερα, προκαλώντας σημαντικότατες υλικές ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, στάθηκαν άτυχοι, καθώς δεν κατάφεραν να κλέψουν ούτε το χρηματοκιβώτιο, ούτε πολλά χρυσαφικά από τις προθήκες, αφού λειτούργησαν τα συστήματα ασφαλείας που είχαν εγκαταστήσει οι ιδιοκτήτες. Δευτερόλεπτα λοιπόν, μετά την εισβολή των επίδοξων ληστών, ο χώρος γέμισε με πυκνούς καπνούς, από το σύστημα ασφαλείας που άνοιξε, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα, οπότε οι διαρρήκτες αδυνατώντας να δουν καθαρά αλλά και να αναπνεύσουν, αναγκάστηκαν να φύγουν με άδεια χέρια…

Στο σημείο της παρολίγον ληστείας, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον διοικητή του οικείου τμήματος ασφαλείας. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα να συλλέγουν στοιχεία από τις παρακείμενες κάμερες ασφαλείας προκειμένου να δουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι επίδοξοι ληστές, τον τρόπο δράσης τους,  αλλά και ενδεχομένως τα χαρακτηριστικά τους, στην περίπτωση που δεν φορούσαν κουκούλες στα κεφάλια τους.

Παράλληλα συλλέγουν και γενετικό υλικό από την μπουλντόζα αλλά και τους χώρους του κοσμηματοπωλείου, προκειμένου να μπορέσουν μέσω των αποτυπωμάτων, ή άλλων στοιχείων να ταυτοποιήσουν τους επίδοξους ληστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button