ΑθλητικάΕνημέρωση

Δολοφόνησαν τη θεία του Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ και τραυμάτισαν τη μητέρα του στο Μεξικό

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι άγνωστοι επιτέθηκαν και σκότωσαν τη θεία του παίκτη της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, και τραυμάτισαν τη μητέρα του μέσα στο σπίτι του στο Μεξικό.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Μεξικό, η θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ δολοφονήθηκε από ασφυξία, η μητέρα του παίκτη επέζησε από δύο πυροβολισμούς, ενώ θείος του Ροδόλφο Πισάρο τραυματίστηκε από ξυλοδαρμούς.

Η μεξικανική ιστοσελίδα Heraldo σημειώνει πως «η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών».

Σημειώνεται πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας πως τα θύματα ήταν δεμένα χειροπόδαρα με «ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

Κατά το ίδιο δημοσίευμα «τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός» που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον θείο του στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία που εντόπισε νεκρή, τυλιγμένη σε μία κουβέρτα τη θεία του Πισάρο.

To άρθρο Δολοφόνησαν τη θεία του Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ και τραυμάτισαν τη μητέρα του στο Μεξικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button