ΑθλητικάΕνημέρωση

«Στις 14 Μαρτίου θέλω να πάρω το δώρο της πρόκρισης για τα γενέθλιά μου» – Galaksias Portal News

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των “ερυθρολεύκων” με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τους “16” του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναφέροντας μάλιστα πως στις 14 Μαρτίου θέλει από τους παίκτες -δώρο για τα γενέθλιά του- το “εισιτήριο” για τους “8” του Conference League.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακός -Μακάμπι:

Για το ότι έχει γενέθλια στη ρεβάνς και το αν περιμένει από αύριο το μισό δώρο του: «Καλησπέρα, ελπίζω να έρθει στις 14 το δώρο, όταν θα έχουμε πετύχει τον στόχο της πρόκρισης. Θέλουμε δύο καλά αποτελέσματα, δεν χρειάζεται να τελειώσει κάτι από αύριο. Ελπίζω το δώρο να έρθει στις 14».

Για τη Μακάμπι και αν είναι πιο δύσκολη από τη Φερεντσβάρος: «Είμαστε στην επόμενη φάση, για να φτάσουμε ως εδώ παίξαμε και έναν περισσότερο προκριματικό από τη Μακάμπι. Έκανε πιο σωστά τη δουλειά της. Έχει κερδίσει τη θέση της εδώ και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη».

Για την αρνητική παράδοση με ομάδες από το Ισραήλ και αν αποτελεί επιπλέον κίνητρο: «Υπάρχουν πολλοί που δεν γνώριζαν καν για την παράδοση, πριν το πείτε. Είναι οξύμωρο το ότι λέμε ότι οι ομάδες από το Ισραήλ δεν είναι μεγαθήρια, πριν μπορέσουμε να τους αποκλείσουμε. Για κάποιον λόγο βρίσκεται εδώ και η Μακάμπι και ελπίζουμε αυτή τη φορά να μπορέσουμε να προκριθούμε».

Για τα σχέδια ενδεκάδας, έχοντας υπόψη και τον Παναθηναϊκό: «Είναι όλα αποφασισμένα, περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση. Έχω αποφασίσει ποιοι και πώς θα παίξουνε».

Για τον προπονητή της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν και το αν είναι πλεονέκτημα το ότι είναι η πρώτη του χρονιά: «Δεν νομίζω ότι είναι μειονέκτημα, τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά έως τώρα κάνει πολύ καλή δουλεία από τότε που ανέλαβε. Πρέπει να νιώθει πολύ περήφανος και πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνει».

To άρθρο Μεντιλίμπαρ πριν το Ολυμπιακός – Μακάμπι Tελ Αβίβ: «Στις 14 Μαρτίου θέλω να πάρω το δώρο της πρόκρισης για τα γενέθλιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button