Τρόπος Ζωής

Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό και ένα μικρό λίφτινγκ – Galaksias Portal News

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων της στην Περιφέρεια Αττικής, ως πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα γι’ αυτό το νέο βήμα, για τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και για τον σύζυγό της Λευτέρη Νικόλιζα.

«Νέα καθήκοντα, πολλά και σοβαρά. Είναι μία υπεύθυνη θέση, που με καλεί να δουλέψω άπειρες ώρες προκειμένου να δώσω πράγματα απ’ αυτά που έχω πάρει απ’ το τραγούδι -μιας και έχει σχέση με τον πολιτισμό- αλλά και με την τοπική αυτοδιοίκηση που είμαι 33 χρόνια δημοτική σύμβουλος σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Γλυφάδας», ανέφερε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια για την θέση της στην Περιφέρεια.

«Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη», ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό και ένα μικρό λίφτινγκ. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά εκείνη την ημέρα κάνανε πρόσωπο.

Το στήθος έγινε αργότερα. Θυμάμαι τα ωραία δόντια του συζύγου μου στο πρώτο μας ραντεβού, νόμιζα ότι φοράει μασέλα», είπε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Όπως λέει η ίδια «μια γυναίκα είχε εμμονή μαζί μου, μέσω Facebook. Όταν είδα ότι έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα.

Σταμάτησα να ρωτάω την κόρη μου ‘πότε θα γίνω γιαγιά’, όσο τη ρωτούσα, τι κατάλαβα. Τώρα απλά της λέω να καταψύξει ωάρια».

«Μου είχαν ζητήσει να ασφαλίσουν τα οπίσθιά τους και τα πόδια τους», λέει η ίδια, σχετικά με την ενασχόλησή της με τον ασφαλιστικό κλάδο.

Την επόμενη σεζόν θα υποδυθεί την Μπέτι Μίντλερ σε μιούζικαλ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button