ΕνημέρωσηΠολιτική

«Ο Μαρινάκης κυνήγησε τον διαιτητή Τίρνεϊ» – Galaksias Portal News

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λίβερπουλ στο «City Ground»,  η οποία ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να παίρνει τη νίκη στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του BBC, Ρομπ Σκόφιλντ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξαλλος με τον διαιτητή Τίρνεϊ και τον κυνήγησε μέχρι τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να τον απομακρύνει η ασφάλεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σκόφιλντ αναφέρει: «Είδαμε έναν έξαλλο Στίβεν Ριντ (σ.σ βοηθός προπονητή της Φόρεστ). Αυτός και ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης, κυνήγησαν τον διαιτητή, Πολ Τίρνεϊ, και τον τέταρτο διαιτητή, Γκρέιαμ Σκοτ, μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών φωνάζοντας ”Σεβαστείτε τους παίκτες, σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα”. Σε κάποια φάση ο Μαρινάκης χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την ασφάλεια.

Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν εξαγριωμένοι, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έμοιαζε καταβεβλημένος. Ο Κλοπ πέρασε γρήγορα από δίπλα μου λέγοντας ότι δεν ξέρει γιατί υπάρχει τόσο πολύς θόρυβος. Πραγματικά όλα ξεκίνησαν από εδώ κάτω. Έξαλλες σκηνές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button