Τρόπος Ζωής

Η γκάφα του Πρίγκιπα Γουίλιαμ στα BAFTA όπου χαρακτήρισε «διασκεδαστική» ταινία με βιασμό

Η πρωταγωνίστρια του “The Bear”, Ayo Edebiri συνάντησε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στα BAFTA και το διαδίκτυο έχει ξετρελαθεί με τη γκάφα του αλλά και την έκφραση του προσώπου της.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών, παρευρέθηκε στα BAFTA την Κυριακή (18.02.2024) στο Λονδίνο. Μετά την απονομή των βραβείων, ο Γουίλιαμ έσφιξε τα χέρια και χαιρέτησε τις υποψήφιες για το βραβείο ανερχόμενου αστέρα Edebiri, Phoebe Dynevor, Sophie Wilde και Mia McKenna-Bruce.

“Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω παιδιά”, είπε ο Γουίλιαμ, σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψε το Reuters. “Ειλικρινά, η κατηγορία ήταν τόσο δυνατή, όλες σας, που είναι σαν, ποιος θα το καταφέρει αυτό; Είναι απίστευτο”.

Στη συνέχεια συνεχάρη την πρωταγωνίστρια του “How to Have Sex” McKenna-Bruce για τη νίκη της, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν είχε την ευκαιρία να δει την ταινία.

“Φαίνεται ότι το διασκέδασες πολύ σε όλη τη διάρκειά της”, της είπε.

“Έχω πολλές ταινίες να παρακολουθήσω”, συνέχισε ο William, ενώ η Edebiri έγνεψε και έδειξε να ακούει προσεκτικά. “Συνήθως προλαβαίνω να δω αρκετές από αυτές”, είπε. Ο πρίγκιπας έκανε… γαλαζοαίματη γκάφα καθώς η ηρωίδα της ταινίας υφίσταται βιασμό.

Στη συνέχεια, ο Γουίλιαμ απομακρύνθηκε για να συνεχίσει να χαιρετά τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

To άρθρο Η γκάφα του Πρίγκιπα Γουίλιαμ στα BAFTA όπου χαρακτήρισε «διασκεδαστική» ταινία με βιασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button