Τρόπος Ζωής

Έντονες αντιδράσεις από το «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο όπου ο ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Βλάχος τραγουδάει μεταξύ άλλων τον στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Το βίντεο όπου ακούγεται ο Πάνος Βλάχος να τραγουδάει αυτόν τον στίχο προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του Άρη Πορτοσάλτε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε από την πλευρά του: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες».

Ο Πάνος Βλάχος βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο καθώς πριν μερικές εβδομάδες είχε επιτεθεί στους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της σειράς «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια, όπου και πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα είχε πως: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μη τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο».

Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί με το «λερώσετε» ο Πάνος Βλάχος ανέφερε ότι «τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε».

To άρθρο Έντονες αντιδράσεις από το «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button