Επικαιρότητα

Άδικη ήττα για την Κ19 Γιούχτα με 1-2 από το Αιγάλεω – Galaksias.com

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε η Κ19 Γιούχτα στην σημερινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω που έγινε στο γήπεδο του Λίντο, γνωρίζοντας τελικά άδικη ήττα με 1-2 με γκολ που προήλθε στα τελευταία λεπτά από αμφισβητούμενο πέναλτι!

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στάθηκε παλικαρίσια απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί την συνολική προσπάθεια των «πρασίνων» όπου θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει έστω την ισοπαλία απ’ το σημερινό ματς.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Γκούρι για το Αιγάλεω, στο 13ο λεπτό έπειτα από την σέντρα του Παπαλεξανδρή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα κάποιες καλές στιγμές στο α’ ημίχρονο με τον Δροσατάκη να κάνει ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Στην επανάληψη ο Γιούχτας είχε αποφασιστικότητα και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 55’ με τον Ντουράκη όπου σκόραρε απ’ την μικρή περιοχή με σουτ έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια του Κατσούρρι, ο οποίος δημιούργησε το γκολ.

Ο Γιούχτας ήταν καλύτερος στη συνέχεια και είχε ευκαιρίες με Μηναδάκη, Ντουλάκη και Κατσούρρι για να φτάσει στο δεύτερο γκολ. Τελικά 09 φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-2, στο 83’ με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδάκης το οποίο εκτέλεσε, ευστοχώντας ο Δημητρίου. Ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα για την εγκυρότητα του απ’ την πλευρά του Γιούχτα.

Κ19 ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δροσατάκης, Μαυροζαχαράκης (85’ Ζέφι), Περγαντής, Ντουράκης (85’ Παρασύρης), Τσαβολάκης, Κωστάκης (40’ λ.τ. Μηναδάκης), Ντάγια, Παπαδάκης (46’ Ντουράκης), Κατσούρρι, Καρπαθάκης

Κ19 ΑΙΓΑΛΕΩ : Φονταλής, Τσάνη, Παπαλεξανδρής, Δέδες, Γιαλενίδης, Τσαναϊ, Κουτρέτσης, Μπιλικαΐδης, Γκούρι,  Δημητρίου, Καλύμνιος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button