Τρόπος Ζωής

Όταν κάποιος έχει το χρίσμα από τον Θεό, πρέπει να προάγει την αγάπη, την κατανόηση, την ισότητα – Galaksias Portal News

«Είναι οπισθοδρομική η στάση της Εκκλησίας, πράττουν αντίθετα από αυτό που πρεσβεύουν», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η γνωστή ηθοποιός, που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/2) έξω από τη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, μίλησε για τη μεγάλη αυτή στιγμή για τη χώρα μας και την αξία της αναγνώρισης της ισότητας στον γάμο.

«Ήταν μία μεγάλη γιορτή, περάσαμε καταπληκτικά στο Σύνταγμα. Είναι δικαίωμα και επιτέλους έγινε πράξη. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια για τους ανθρώπους γύρω μου που πάλεψαν τόσο πολύ για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Είναι εκσυγχρονισμός και πάνω απ’ όλα είναι Δικαιοσύνη και Ισότητα», τονίζει η ηθοποιός στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν πειράζει παιδιά. Όποιος είναι ομοφοβικός ή οπισθοδρομικός και δεν αντιλαμβάνεται ως ίσο τον απέναντί του, κρίνοντας ότι επειδή ο ίδιος είναι ετεροφυλόφιλος έτσι θα πρέπει να είναι και όλοι οι άλλοι γύρω του, είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψει με τον εαυτό του», σχολιάζει αμέσως μετά η Τόνια Σωτηροπούλου για τα επικριτικά μηνύματα που δέχθηκε στα social media όταν πήρε θέση υπέρ του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου.

  

«Είναι οπισθοδρομική η στάση της Εκκλησίας. Όταν κάποιος έχει το χρίσμα από τον Θεό, πρέπει να προάγει αυτό που λέει η θρησκεία μας, δηλαδή την αγάπη, την κατανόηση, την ισότητα. Εμένα μου ξενίζει το ότι πράττουν κάποιοι άνθρωποι της Εκκλησίας ενάντια σε αυτό που πρεσβεύουν. Ποια είμαι εγώ να κρίνω εάν θα έχει ένας άνθρωπος να τεκνοποιήσει;», απαντά σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων η Τόνια Σωτηροπούλου.

To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: Όταν κάποιος έχει το χρίσμα από τον Θεό, πρέπει να προάγει την αγάπη, την κατανόηση, την ισότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button