ΑθλητικάΕνημέρωση

Τρίποντο παραμονής με ανατροπή στο Πανθεσσαλικό – Galaksias Portal News

Ο Βόλος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στην 25η αγωνιστική της Super League. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με ανατροπή του ΟΦΗ με 3-1 στο Πανθεσσαλικό και πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία, λίγο πριν την έναρξη των πλέι ουτ.

Ο Βόλος βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να “καθαρίσει” οριστικά με την υπόθεση παραμονή.

Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που κράτησε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή του στο ξεκίνημα του αγώνα και κατάφερε να κάνει το 0-1 κόντρα στον Βόλο, στην πρώτη του τελική προσπάθεια (13′), με τον Λάρσον να πιάνει υπέροχο φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό και να ανοίξει το σκορ στο Πανθεσσαλικό για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές στη συνέχεια και έφτασαν στην ισοφάριση στο 31′, με τον Ντε Καπς να κάνει μια δυνατή σέντρα – σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, τον Βούρο να βάζει το κεφάλι για να διώξει και τελικά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ, με το 1-1 να χρεώνεται ως αυτογκόλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος συνέχισε την αντεπίθεση του και κατάφερε να παραβιάσει δύο ακόμα φορές την εστία του ΟΦΗ.

Στο 60′ ο Σιέλης έκανε το 2-1 με κεφαλιά, ενώ στο 70′ ο Μπερτόγλιο απέφυγε τον Βούρο και έγραψε το τελικό 3-1. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν ούτε να μειώσουν το σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβακς, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (65΄ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγιέ (46΄ Μπερτόλιο), Κόμπα (90΄+4 Ολιβέρα), Ασεχνούν (82΄ Μωραΐτης), Γκαρσία.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Λουκάο, Βούρος, Αμπάντα, Μεγιάδο (73΄ Αποστολάκης), Γκλάζερ (67΄ Γκαγιέγος), Μπακού, Νέιρα (41΄ Χιμένεθ), Ριέρα (67΄ Μοσκέρα), Φελίπε Λουίζ (73΄ Ισέκα).

To άρθρο Βόλος – ΟΦΗ 3-1: Τρίποντο παραμονής με ανατροπή στο Πανθεσσαλικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button