Τρόπος Ζωής

Συνταξιούχος δασκάλα πούλησε το διαμέρισμά της και δώρισε ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο – Galaksias Portal News

Τη συνταξιούχο δασκάλα, Σοφία Προκοπίδου τίμησε για την κοινωνική της προσφορά ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς. Όπως είπε στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Παπανικολάου, η κ. Προκοπίδου από τη Μεγάλη Βρύση, πρόσφερε στη μνήμη των προσφύγων γονιών της και του αδελφού της που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κιλκίς. Ακόμη, εξόπλισε το Κέντρο Υγείας Μεγάλης Βρύσης και ενίσχυσε οικονομικά ανθρώπους από τον τόπο της που είχαν ανάγκη.

«Τη σημασία των προτύπων, όπως η κ. Προκοπίδου, για να κάνουμε βήματα μπροστά» επισήμανε στον χαιρετισμό του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης. «Δεν μπορούμε να προχωρούμε ως κοινωνία, όταν αγνοούμε τα πρότυπα που είναι δίπλα μας, την ώρα που έχουμε ανάγκη προτύπων», επισήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η κ. Προκοπίδου τόνισε στον χαιρετισμό της ότι όταν πέθανε ο αδελφός της, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμα που είχε στην κατοχή της και να δωρίσει το ασθενοφόρο στη μνήμη του. Πρόσθεσε ότι θα επιδιώξει και πάλι να κάνει μια δωρεά. «Αυτό μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Και από το υστέρημα ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι, αρκεί να θέλουμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας, την πατρίδα μας», τόνισε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button