Κόσμος

Νεκροί τέσσερις στρατιωτικοί από συντριβή ελικοπτέρου στην Κολομβία – Galaksias.com

Τέσσερα μέλη των κολομβιανών ενόπλων δυνάμεων έχασαν τη ζωή τους χθες Δευτέρα όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στη βορειοδυτική Κολομβία, κοντά στα σύνορα με τον Παναμά, ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο.

Χθες μετά το μεσημέρι, ελικόπτερο UH-60 Black Hawk του στρατού ξηράς, το οποίο «εκτελούσε αποστολή μεταφοράς φορτίου στη στρατιωτική βάση Κούτι, στον νομό Τσοκό, υπέστη ατύχημα», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του επιτελείου, που δεν διευκρινίζει ούτε την ακριβή τοποθεσία, ούτε τις περιστάσεις του δυστυχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυνάμεις στο έδαφος έσπευσαν αμέσως στον τόπο του ατυχήματος (…) σε συντονισμό με τις παναμαϊκές αρχές», στο πλαίσιο επιχείρησης «έρευνας και διάσωσης».

«Τέσσερις στρατιωτικοί μας βρέθηκαν νεκροί επιτόπου», ανάμεσά τους ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης, ενώ τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στην κοινότητα Απαρταδό (βόρεια), πάντα σύμφωνα με τον κολομβιανό στρατό.

Διενεργείται έρευνα και εστάλη επιτροπή ειδικών του στρατού στον τόπο του δυστυχήματος για να «εξακριβωθούν οι περιστάσεις» υπό τις οποίες έγινε, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button