Τρόπος Ζωής

Πουλάνε διαμερίσματα (που δεν έχουν κτιστεί ακόμα) και κάνουν δώρο μία Porsche σε κάθε νέο ιδιοκτήτη

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τα σπίτια στον Καναδά έχουν σημειώσει ιστορικό υψηλό τιμής και πλέον είναι απλησίαστα. Το μεσιτικό γραφείο Erin Price Emery θέλησε να κάνει πιο δελεαστικά τα ακριβά προς πώληση διαμερίσματα και βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κάθε αγορά λοιπόν ενός διαμερίσματος είτε στο Βανκούβερ είτε στο Μόντρεαλ (από αυτά που αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο μεσιτικό γραφείο φυσικά) τα οποία κοστίζουν 1εκατ. δολάρια, δώρο μία Porsche.

Ο ιστότοπος “Car & Condo” για το κτίριο διαμερισμάτων στο Βανκούβερ αναφέρει: “Αγοράστε ένα διαμέρισμα και λάβετε μια Porsche”, ενώ στο Μόντρεαλ: “Αγοράστε ένα διαμέρισμα αξίας 1 εκατομμυρίου και άνω ή δύο διαμερίσματα και λάβετε μια Porsche”. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το site, όποιος αγοράσει το ρετιρέ σε ένα από τα ακίνητα βάζει υποψηφιότητα για να πάρει μια 911 GT3. Στην ιστοσελίδα εμφανίζονται επίσης μια Taycan και μια Cayenne, οπότε ανάλογα με το ποσό που θα ξοδέψει κανείς, αντίστοιχο θα είναι και το μοντέλο της Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα τυπικά να αναφέρουμε πως το φθηνότερο από αυτά τα διαμερίσματα είναι στα 742.000 ευρώ. Η εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης αυτής της πολυτελούς οικιστικής δομής είναι το χειμώνα του 2029. Το συγκρότημα CURV πρόκειται να ανέλθει σε 60 ορόφους και θα περιλαμβάνει 358 διαμερίσματα που θα κυμαίνονται από ένα έως τρία υπνοδωμάτια. Ειδικότερα, λέγεται ότι θα είναι το ψηλότερο Passive House στον κόσμο, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία πράσινης δόμησης που μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας θέρμανσης και ψύξης έως και 90% σε σύγκριση με τα συμβατικά κτίρια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρευρεθούν σε μια ειδική εκδήλωση, όπου θα μπορούν να εξασφαλίσουν ένα διαμέρισμα και το δωρεάν αυτοκίνητο που το συνοδεύει στις 3 Μαρτίου στη διεύθυνση 688 Terminal Ave στο Βανκούβερ. Εκεί τυχαίνει να βρίσκεται το Porsche Center Vancouver.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button