Επικαιρότητα

Με μοναδική εκπομπή, μερικές σταγόνες νερό από την εξάτμιση – Galaksias.com

Η ενέργεια του υδρογόνου είναι το μέλλον μας, μάλιστα την τελευταία δεκαετία, το υδρογόνο έχει γίνει ένα αξιόπιστο και βασικό μέσο τροφοδοσίας των οχημάτων που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.

Η επαναστατική τεχνολογία Hydrogen Fuel Cell Electric της Toyota να προσφέρει πραγματική οδήγηση μηδενικών εκπομπών ρύπων, με μοναδική εκπομπή μερικές σταγόνες νερό από την εξάτμιση, τα οχήματα Hydrogen Fuel Cell Electric έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν την οδηγική εμπειρία και να δημιουργήσουν πιο καθαρή κινητικότητα για τον πλανήτη.

Τα αυτοκίνητα υδρογόνου της Toyota είναι γεμάτα από εξαιρετικές καινοτομίες, σχεδιασμένες για να απογειώνουν την οδηγική εμπειρία και συγχρόνως ικανά να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις από οποιαδήποτε άλλο ηλεκτρικό όχημα και την τελευταία γενιά οχημάτων Toyota Hydrogen Fuel Cell Electric – όπως το Mirai – να μπορεί να προσφέρει έως και 650 km αυτονομίας.

Με την υποστήριξη κορυφαίας τεχνολογίας, τα πρωτοποριακά οχήματα  Toyota Hydrogen Fuel Cell Electric έχουν τη δυνατότητα να φέρουν την επανάσταση στον τρόπο που οδηγούμε. Προχωρώντας πέρα από τις μηδενικές εκπομπές καυσαερίων (beyond zero) και με μοναδική εκπομπή το νερό, απολαύστε μια δυναμική οδήγηση  που καθαρίζει τον αέρα ο οποίος εισέρχεται στο σύστημα κυψελών καυσίμου.

Toyota ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΑΕ, 6ο χλμ. Ηρακλείου Μοιρών, τηλ. 2810 543330.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button