Επικαιρότητα

Χτύπαγε με μανία το κεφάλι της γυναίκας του στο πάτωμα του σπιτιού, μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους

Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η γυναίκα που είναι λάτρης του bodybuilding με διακρίσεις

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με το θύμα της επίθεσης να βρίσκεται στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χέρια του συζύγου της.

Όπως καταγγέλλει στο LIVE NEWS η γυναίκα θύμα, μια συζήτηση με τον σύζυγό της που εξελίχθηκε σε διαφωνία, ήταν αυτό που τον έβγαλε εκτός εαυτού και της επιτέθηκε.

«Με τη λογομαχία το ένα φέρνει το άλλο, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Έτσι συμβαίνει σε κάθε σπίτι καθημερινά. Το θέμα είναι ότι ξέφυγε η κατάσταση καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός μου σηκώθηκε πάνω, με έπιασε πάνω από τα μαλλιά, είχα κοτσίδα, με έριξε κάτω και άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα».

Χτύπαγε με μανία το κεφάλι της γυναίκας στο πάτωμα του σπιτιού, δεν τον ένοιαζε τίποτα και κανένας.

«Ήθελε να πάει να δουλέψει σε ένα βραδινό μπαρ για έξτρα εισόδημα, κάτι που εμένα με έβρισκε αντίθετη. ‘Και να σου πω και κάτι; Βαρέθηκα ρε ‘συ (Α…)΄του λέω, ‘πραγματικά θέλω να χωρίσουμε’».

Του είχε ξαναζητήσει διαζύγιο
Δεν ήταν η πρώτη φορά που του ζήταγε διαζύγιο. Η κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της ήταν κάτι που πια ήθελε να αφήσει πίσω της και να γλιτώσει από τα χέρια του.

«Με χτυπούσε με μένος. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά αυτό, κάτι που δεν έχει ξανακάνει… Έχει ξανά απλώσει χέρι μεν, μέχρι ένα σημείο».

Από τα χτυπήματα στο κεφάλι οι σκέψεις και οι μνήμες είναι θολές. Θυμάται να προσπαθεί να πάρει ανάσα όσο ο σύζυγός της, της έκλεινε το στόμα για να μην ακουστούν παρά έξω οι φωνές της.

«Προσπάθησε να γίνει πνιγμός. Όταν εγώ αφού με χτυπούσε προσπάθησα να φωνάξω για να με ακούσει κάποιος γείτονας, εκείνη την στιγμή αυτός έβαλε και τα δυο του χέρια να μου κλείσει τις οδούς, μύτη και στόμα. Ανασήκωσα το κεφάλι μου για να πάρω ανάσα. Έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι εγώ από κάποιο σημείο και μετά δε θυμάμαι τίποτα».

Ζητάει να την προστατέψει η Δικαιοσύνη
Η γυναίκα που είναι λάτρης του bodybuilding με διακρίσεις, υπέφερε για καιρό στα χέρια του συζύγου της και τώρα ζητάει η Δικαιοσύνη να την προστατεύσει.

«Μια άλλη φορά που σκοτωθήκαμε και με έπιασε από τους καροπύς, συνήθως πιάνει καρπούς και λαιμό, μου έπιασε τους καρπούς και μου έχει αφήσει και μελανιές. Έχω ήδη κάνει μήνυση, είναι τέρμα μετανιωμένος αν και αποφεύγω να μιλάω μαζί του».

Προσπαθεί ακόμη να αναρρώσει από τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με το δικαστήριο να επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον σύζυγό της.

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button