Επικαιρότητα

Χανς Κλούγκε: Η πανδημία, η ευγνωμοσύνη στην Ελλάδα, οι προκλήσεις της Ουκρανίας στην Υγεία

Τις παραπάνω σκέψεις καταθέτει αποκλειστικά στο CNN Greece, ένας κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος -ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια λόγω συγκυρίας, ήρθε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας- ο Περιφερειακός Διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO Regional Director for Europe) Δρ. Χανς Χένρι Κλούγκε.

Στην συνέντευξη του ακολουθεί ο Δρ. Κλούγκε μιλά με πάθος και επιχειρήματα, αλλά ταυτόχρονα με ενσυναίσθηση, χωρίς ίχνος ξύλινης και άκαμπτης γλώσσας, για τις υγειονομικές προκλήσεις της Ευρώπης, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις συνέπειες στη δημόσια υγεία, τα διδάγματα του COVID-19, την πανδημία της ψυχικής υγείας, τη μείωση των ανισοτήτων, το «κλειδί» του 21ου αιώνα για την ιατρική περίθαλψη που είναι η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, καθώς και το πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε την ανθεκτικότητά μας σε εποχές κρίσεων αλλά και πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για μία επόμενη πανδημία.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger